Evenimentul Zilei > Monden > O nouă ruptură în showbiz. Jador confirmă că este certat cu Alex Velea
O nouă ruptură în showbiz. Jador confirmă că este certat cu Alex Velea

O nouă ruptură în showbiz. Jador confirmă că este certat cu Alex Velea

S-a rupt lanțul de prietenie între manelistul Jador și Alex Velea, acesta din urmă fiind cel care a întrerupt olaborarea. Jador a transmis, însă, un apel de împăcare, prin intermediul fanilor săi de pe rețelele de socializare

Manelistul Jador a confirmat că relațiile dintre el și Alex Velea s-au răcit destul de tare, supărăciosul fiind viitorul soț al Antoniei. După ce au scos mai multe piese împreună, care au avut un mare succes la public, cei doi au încetat să mai colaboreze.

Nimeni nu știe cu exactitate care au fost motivele rupturii, dat fiind că nici Jador și nici Alex Velea nu au vorbit în public pe această temă. Cel care a pus capăt colaborării ar fi fost chiar Alex Velea, care nu a mai dorit să colaboreze în vreun fel cu cântărețul de manele.

Cert este că Jador ar vrea să se împace și i-a transmis acest lucru, lui Alex Velea, prin intermediul urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. Ca un prim pas în această direcție, Jador a recunoscut că Alex Velea este supărat pe el, de când a ales să facă anumite schimbări pe plan profesional.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, le-a stransmis Jador urmăritorilor săi, într-o postare de pe contul său de Instagram.

Ce replică dură i-a pregătit Velea lui Fulgy

Jador merge pe propria cale muzicală

Chiar și așa, Jador se arată neîncrezător într-o nouă colaborare cu Alex Velea, cel puțin în viitorul apropiat. Manelistul urmează să lanseze o piesă nouă, singur, el făcând un anunț, în acest sens, pentru fani.

„Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viața mea din spatele tuturor”, a transmis Jador.

Alex Velea și Jador au ajuns nr. 1 în trending pe YouTube cu melosia „Arde-mă, Baby”, care a atras 2 milioane de vizualizări în doar două zile de la lansarea oficială.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: