Evenimentul Zilei > Politica > O nouă promisiune electorală marca Partidul România Unită! Ce vrea să interzică partidul
O nouă promisiune electorală marca Partidul România Unită! Ce vrea să interzică partidul

O nouă promisiune electorală marca Partidul România Unită! Ce vrea să interzică partidul

Partidul România Unită promite că va interzice serviciul de taximetrie UBER în România, deoarece vrea să protejeze taximetriştii şi clienţii.

Unul dintre partidele intrate în cursa electorală pentru alegerile parlamentare promite că va interzice serviciul de taximetrie UBER în România, potrivit b1.ro.

Partidul România Unită își propune să îi protejeze pe taximetriști, dar şi pe clienţi. Deputatul Sebastian Ghiţă este de părere că oamenii sunt în pericol, deoarece şoferii UBER nu sunt verificaţi.

Reprezentanţii PRU cred că UBER nu ar trebui să lucreze în România și promit în cursa electorală ca vor interzice acest serviciu, pentru a-i proteja pe taximetriști, se arată pe afişul electoral.

”Taximetriștii din România, ca toți românii, au dreptul la o viață bună, decentă în țara lor. Nu e posibil ca multinaționalele să vină și să nu-i mai lase să muncească, să nu-i mai lase să-și câștige traiul. Părerea mea și propunerea PRU este ca UBER, această multinațională care vrea să-i lase pe români fără servicii, fără să poată practica legal taximetria, să fie interzis în România”, a declarat Sebastian Ghiță.

Uber este o companie americană care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri, care le permite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri.