Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă noapte albă pe Insula Dezmăţului. Englezoaicele iar şi-au făcut de cap | GALERIE FOTO
O nouă noapte albă pe Insula Dezmăţului. Englezoaicele iar şi-au făcut de cap | GALERIE FOTO

O nouă noapte albă pe Insula Dezmăţului. Englezoaicele iar şi-au făcut de cap | GALERIE FOTO

Turiștii care ajuns pe insula Mallora în căutarea distracției pot ajunge la finalul serii dormind cu capul pe bordură, sau chiar pe un pat de spital.

Zona Mangaluf din Mallorca a atras atenția publicului odată cu publicarea pe internet a unei înregistrări în care o tânără face sex oral cu 24 de bărbați în schimbul unei băuturi. Odată cu mediatizarea cazului respectiv, a ieșit la iveală și faptul că nu a fost un caz izolat și că este un obicei practicat adesea de tinerele turiste.

Clipuri video prezentând femei tinere în timp ce oferă sex oral mai multor tineri, trecând de la unul la altul, circulă deja pe mai multe reţele de socializare.

Această insulă este o destinaţie foarte populară, în lunile de vară, în special în rândul turiştilor germani şi britanici.

Cei care depășesc limita paharelor oferă adesea un spectacol dezolant după ce cluburile se închid. Vă prezentăm în galeria foto o serie de imagini cu finalul tragic al nopților albe.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: