O nouă GĂSELNIŢĂ a lui SOROS: APLICAŢIE pentru smartphone cu utilitate DUBIOASĂ în folosul MIGRANŢILOR
Editura Evenimentul si Capital

O nouă GĂSELNIŢĂ a lui SOROS: APLICAŢIE pentru smartphone cu utilitate DUBIOASĂ în folosul MIGRANŢILOR

Autor: | | 2 Comentarii | 1217 Vizualizari

Revine pe scenă pentru a fi băgat în seamă multimilardarul maghiaro-american George Soros cu inţiativele sale umanitare atât de discutabile. Descoperit ca fiind un rechin al finanţelor, Soros este acum concentrat în acele activităţi pe care media de masă se încăpăţânează să le denumească filantropice.

După cum se ştie prea bine, ''lupu-şi pierde părul, da' năravul ba'' reţeaua magnatului maghiar are scopul, deci, de a reuşi să mărească Open Society, mastodontica sa organizaţie şi care reuşeşte să aibă o greutate determinantă în societatea americană graţie unui patrimoniu estimat la mai mult de 1 miliard şi jumătate de dolari. Bani care sunt minuţios destinaţi finanţării diverselor acitivităţi de sensibilizare, mai ales în SUA.. De la Open Society au venit în fapt banii pentru finanţarea logisticii tuturor manifestaţiilor anti Trump la puţine zile de la instalarea sa la Casa Albă. Tot de la Open Society au venit banii pentru a susţine presupusele crime de război ale lui Bashar al-Assad în Siria.

O aplicaţie pentru ajutarea imigranţilor care n-au acte în regulă

Încă o dată de la aceeaşi organizaţie condusă de Soros au sosit banii pentru a finanţa o altă iniţiativă discutabilă relatată de Wallstreetitalia, confirmată de cotidianul american Imtonline, despre cum organizaţia americană United We Dream a născocit de puţin timp o aplicaţie pentru smartphone cu utilitate dubioasă. Este vorba de un sistem de comunicare imediată care pune în contact persoane diferite pentru a semnaliza prezenţa poliţiei sau situaţii care pot s-o implice.

Aplicaţia nu e însă pentru toţi, ci e destinată unui public specific, adică imigranţi ilegali din SUA. În practică, dacă un imigrant fără acte este oprit de poliţie, acesta apăsând o simplă tastă pe telefon poate avertiza grupul de persoane cu care împărtăşeşte aplicaţia şi să şteargă în momentul imediat următor toate datele personale ale acestei reţele de ilegali. Această nouă aplicaţie va fi astfel distribuită celor 400.000 de membri ai organizaţiei americane care, din 2010, primeşte finanţare de la Open Society a lui George Soros.

Unul dintre membri United We Dream n-a avut probleme în a face această declaraţie: ''Mama mea nu are acte, deci eu vreau să fiu pregătit şi să ştiu ce să fac dacă se întâmplă ceva''. United We Dream s-a născut ca un proiect al National Immigration Law Center, un centru de avocatură american care a primit între timp finanţare direct de la Guvernul Statelor Unite. Cu foarte puţin efort se poate deci afirma ca United We Dream, cu bani de la guvern, finanţează activităţi care sunt la limita legalităţii (ca aplicaţia care ascunde identităţile presoanelor fără acte în regulă). Acelaşi paradox al unei activităţi legate de George Soros care aruncă ulterioare umbre asupra transparenţei activităţii sale, informează Il Giornale.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate