Evenimentul Zilei > Monden > O menajeră a dorit să-şi schimbe viaţa şi a reuşit. Cine s-ar fi așteptat la asta
O menajeră a dorit să-şi schimbe viaţa şi a reuşit. Cine s-ar fi așteptat la asta

O menajeră a dorit să-şi schimbe viaţa şi a reuşit. Cine s-ar fi așteptat la asta

O mamă de 35 de ani îşi părăseşte locul de muncă deschizîndu-şi propria firmă de curăţenie la domiciliu: lucrează dezbrăcată în funcţie de pret. Iar tarifele nu sunt mici.

Ar putea părea o glumă, dar nu este. Claire O’Connor, de 35 de ani, a hotărât să-şi schimbe viaţa, părăsindu-şi serviciul de femeie care făcea curăţenie în hotel şi… şi-a deschis propria afacere, dar pigmentată cu ceva special. În fapt, se prezintă dezbrăcată. Pentru 75 de lire sterline pe oră, Claire va face curăţenie în casele clienţilor în lenjerie, iar mărind preţul, hainele încep să dispară.

Claire O’Connor are trei copii şi un soţ, Rob, care iniţial se gândea că e o glumă. Dar când a văzut cât de hotărâtă este soţia sa, a acceptat ideea. Pentru Sun, Claire a declarat: „Nu va fi nimic distractiv. Niciun contact fizic, nicio fotografie şi niciun…extra. Voi merge în casă, îmi voi face treaba şi voi pleca”. Preţurile sunt însă mari: se pleacă de la 75 de lire sterline pe oră pentru muncă în lenjerie sau în stil franţuzesc. Pentru 85 de lire pe oră, Claire va rămâne în topless. În sfârşit, cu încă 10 lire mai mult, serviciul se va desfăşura total goală.

Pentru a-şi promova iniţiativa, căreia i-a dat numele Fantasy Clean, a creat şi o pagină Instagram pe 10 februarie. Speranţa lui Claire O’Connor este ca munca să decoleze, putând astfel să angajeze alte fete sau băieţi pentru a dezvolta afacerea. Astfel de servicii există deja, există exemplul Victoriei Dahl. A început de una singură, iar acum are 15 angajaţi (atât bărbaţi cât şi femei), care fac curăţenie şi catering la domiciliu doar în lenjerie intimă.

 Claire a demarat un serviciu de curățare goală