Evenimentul Zilei > Actualitate > O măsea, cât un inel cu diamant. Speculă la dentist, în plină molimă – Exclusiv
VIDEO

O măsea, cât un inel cu diamant. Speculă la dentist, în plină molimă – Exclusiv

O durere de măsea te poate face să te urci pe pereți, dar nu este considerată, întotdeauna, urgență de către unitățile sanitare de stat. Iar cele private te jupoaie de bani și poate costa cât un salariu sau un inel cu diamant, așa cum am aflat de la o femeie care a transmis, în exclusivitate pentru evz.ro, un caz concret

„Am căutat clinici private pentru că auzisem la Tv că sunt câteva deschise. Corect, sunt 6 clinici deschise, dar se întrec în prețuri fanteziste. Am sunat la Dental med să întreb prețul…”, a povestit Gabriela.

A rămas șocată:

„Ați auzit înregistrarea discuției cu operatoarea de la clinica DentalMed: 550 dezinfecție că le duc tifos, râie, holeră și bube dulci, 200 radiografie – cu asta sunt de acord, și 1500 extracție molar de minte….”

„Eram pregătită pentru 700 lei, maxim 800. Dar, 2250 este aproape cât salariul meu. Profită de faptul că sunt puține clinici autorizate să funcționeze. Ce face un pensionar? Un  om care câștigă minimul pe economie. Cred că 50% din locuitorii țării nu au venitul lunar de 2250 lei”, a spus Gabriela.

Costă cât un inel cu diamant de 0,30 carate…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE