Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă pe Instagram a murit la 32 de ani după ce a căzut de pe o stâncă. Foto
O mare vedetă pe Instagram a murit la 32 de ani după ce a căzut de pe o stâncă. Foto

O mare vedetă pe Instagram a murit la 32 de ani după ce a căzut de pe o stâncă. Foto

Sofia Cheung, celebră pentru conţinutul pe care îl promova pe contul de Instagram, şi-a pierdut viaţa din cauza unui moment de neatenţie în timpul unei şedinţe foto pe marginea unei cascade din Hong Kong.

Femeia a căzut în gol chiar când se fotografia alături de prietenii ei. Scenele dramatice au fost înregistrate sâmbătă la o cascadă din parcul natural Ha Pak Lai. În jurul orei 11:00, vedeta plecase cu trei prieteni pentru a se bucura de o zi relaxantă.

La un moment dat, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut apă. Imediat, prietenii ei au apelat numărul de urgenţă, iar salvatorii au ajuns rapid la faţa locului. Din nefericire, deşi tânăra a fost transportată de urgență la un spital din Hong Kong, medicii au constatat decesul la sosire.

Ha Pak Lai este situată lângă Muntele Ananas şi oferă apusuri de neuitat localnicilor şi turiştilor din toată lumea. Sofia era cunoscută pentru setea de adrenalină şi pentru imaginile în care nu ţinea cont de riscuri.

Adesea, ea posta fotografii în care apărea urcând pe munţii sau agâţându-se de marginile stâncilor. Pe pagina de Instagram, ea dezvăluia că este pasionată de caiac şi de plimbările în aer liber. În acest sens, este sugestiv unul dintre mesajele în care sublinia că „viața ar trebui să fie distractivă, nu tembelă”.

Mesajul care i-a răscolit pe fanii Sofiei

„Vin zile mai bune. Se numesc sâmbătă și duminică!”, a fost una dintre ultimele postări. A fost publicată la 9 iulie, iar o zi mai târziu s-a întâmplat nenorocirea. Din nefericire pentru ea, familie, prieteni, cunoscuţi şi fani, a venit ziua fatidică. Urmăritorii eu au reacţionat cu multe mesaje de condoleanţe, în care şi-au exprimat durerea resimţită în urma dispariţiei şocante.

„Cheung nu este prima care piere în timp ce face o poză fiind prost sfătuită. În ianuarie 2020, o femeie indiană a plonjat spre moarte în timp ce făcea selfie-uri lângă o cascadă.

Și, într-un incident îngrozitor raportat anul trecut, o femeie din Kazahstan a murit după ce a căzut de la peste 100 de metri de pe o stâncă din Turcia, în timp ce poza pentru a celebra sfârșitul carantinei impuse de coronavirus”, arată jurnaliştii de la nypost.com.

Revenind la realităţile româneşti, amintim despre cazul unui bărbat de 70 de ani din Bucureşti, care a murit după ce a căzut în puţul liftului. În aprilie 2019, românii au fost impresionaţi de accidentul tinerei Andreea, care a căzut în gol la Paris.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: