Evenimentul Zilei > Actualitate > O mamă SUPRAPONDERALĂ s-a transformat în CULTURISTĂ în propria sufragerie, exersând în timpul somnului de prânz al copiilor. Rezultatul este UIMITOR| GALERIE FOTO
O mamă SUPRAPONDERALĂ s-a transformat în CULTURISTĂ în propria sufragerie, exersând în timpul somnului de prânz al copiilor. Rezultatul este UIMITOR| GALERIE FOTO

O mamă SUPRAPONDERALĂ s-a transformat în CULTURISTĂ în propria sufragerie, exersând în timpul somnului de prânz al copiilor. Rezultatul este UIMITOR| GALERIE FOTO

A scăpat de kilogramele în plus în propria sufragerie, doar cu exerciţiile găsite pe internet şi doar în timp ce copii săi dormeau de prânz. Rezultatul pe care l-a obţinut este uimitor.

O casnică, mama a doi copii, s-a transformat în culturistă în propria sufragerie. Joanna Bozles, în vârstă de 30 de ani, din statul american Virginia, s-a luptat cu kilogramele în plus de când a devenit mamă, scrie Daily Mail.

După ce  ajuns la 70 de kilograme, fiind aproape de obezitate pentru întălţimea sa de 160 de cm, a pus piciorul în prag şi s-a pus pe treabă. Fiind casnică şi cu doi copii nu şi-a permis un abonament la sală, cu atât mai puţin un atrenor personal. Aşa că a învăţat exerciţii pe care le putea face de acasă, în timp ce copii ei dormeau la prânz.
 

Joanna admite că a căutat numeroase site-uri cu exerciţii pe care le putea face acasă, dar şi informaţii referitoare la o alimentaţie sănătoasă.

Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, astfel că Joanna obţinut un corp incredibil. Tot ea spune că este nevoie de schimbarea stilului de viaţă, nu doar de o provocare de 12 săptămâni.

„Mi-am planificat orele de antrenament în timp ce copii trăgeau un pui de somn. Am fost uimită de progresele pe care le făceam, văzându-mi corpul cum se tranformă. Mi-am recâştigat încrederea în mine", povesteşte Joanna.