Evenimentul Zilei > Actualitate > O mamă DISPERATĂ şi fiica ei adolescentă, forţate se spele la McDonalds după ce casa le-a fost INCENDIATĂ
O mamă DISPERATĂ şi fiica ei adolescentă, forţate se spele la McDonalds după ce casa le-a fost INCENDIATĂ

O mamă DISPERATĂ şi fiica ei adolescentă, forţate se spele la McDonalds după ce casa le-a fost INCENDIATĂ

Britanica Laura Brennan, din Limerick, a fost rămas fără curent electric, căldură şi apă, după ce locuinţa i-a fost casa într-un act rasist, deoarece soţul său este marocan. Ea acuză autorităţile locale că nu se implică în niciun fel să o ajute să îşi refacă locuinţa în după atacul suspect.

Incendierea casei, care după spusele sale cândva a fost o clădire frumoasă, în care a "băgat zeci de mii de euro" i-a lăsat familia fără încălzire, electricitate şi apă, relatează The Mirror.

Femeia a povestit că după actul criminal, ea, soţul şi fiica lor de 17 ani s-au mutat într-un hotel, dar au fost nevoiţi să se întoarcă acasă la ei, în ciuda condiţiilor, pentru a păstra familia unită. Mama a explicat că altfel ar fi trebuit să locuiască în centre sociale separate şi să stea despărţiţi, iar asta pentru ei nu reprezintă o alternativă.

Acum este nevoită să intre la McDonalds să se spele sau să mănânce şi pentru a ajunge la toaletă trebuie să meargă 15 minute pe jos, la un garaj din apropiere.

"Trebuie să ne sculăm la şase, în fiecare dimineaţă şi să ajungem la McDonalds astfel încât să se poată spăla şi să mănânce. Nu este corect nici pentru mine, nici pentru copilul meu".

"Nu vreau să fiu despărţită de fiica şi soțul meu. Vrem să fim împreună", a spus femeia.

Cu toate că ancheta privind actul de vandalism nu a fost finalizată, Laura Brennan este convinsă că totul a fost premedidat, îndreptat împotriva soţului care este de origine marocană.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.