Evenimentul Zilei > Sport > O legendă a lui Dinamo îi cere lui Gigi Becali să nu se mai implice la echipă
O legendă a lui Dinamo îi cere lui Gigi Becali să nu se mai implice la echipă

O legendă a lui Dinamo îi cere lui Gigi Becali să nu se mai implice la echipă

FCSB este în căutarea primului titlu, după o pauză de șase ani, iar o fostă glorie dinamovistă s-a luat de Gigi Becali.

Dănuț Lupu (53 de ani) e de părere că Gigi Becali ar trebui să aducă un antrenor pe care să îl lase să își facă meseria. Fosta mare jucător al lui Dinamo consideră că Gigi Becali ar trebui să nu se mai bage la echipă pentru a reuși să câștige din nou campionatul după o pauză de 6 ani.

„I-a adunat pe cei mai buni din țară. Acolo e altă problemă. Dacă Becali și-ar aduce un antrenor și l-ar lasă să decidă, ar putea să defileze în campionat, altfel, e greu. Trebuie să aducă un antrenor care să fie lăsat în pace. Ultima dată când a luat campionatul a fost când Gigi nu a putut să se bage pentru că a avut probleme.

Lui, asta nu-i da de gândit, nu te-ai băgat și echipa a luat campionatul! Că-ți place ție să te bagi, sunt banii tăi… ok… nu avem ce să-i reproșăm, sunt banii omului”, a declarat Lupu pentru Antena Sport.

Gigi Becali, grav bolnav?

Gigi Becali a decis să nu mai apară în spaţiul public, iar MM Stoica a vorbit despre alegerea făcută de patronul celor de la FCSB.

„Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea”, a declarat MM Stoica.

Referitor la informaţiile conform cărora Gigi Becali ar fi fost infectat cu COVID-19, MM Stoica a afirmat: „N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască, nu contează, și fără nicio teamă că se poate infecta.

Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: