Evenimentul Zilei > Actualitate > O îndrăgită influencerița de pe Instagram a fost arestată după ce s-a aflat că trafica droguri. Ce o să se întâmple cu modelul internațional
O îndrăgită influencerița de pe Instagram a fost arestată după ce s-a aflat că trafica droguri. Ce o să se întâmple cu modelul internațional

O îndrăgită influencerița de pe Instagram a fost arestată după ce s-a aflat că trafica droguri. Ce o să se întâmple cu modelul internațional

Operațiunea de amploare a poliției din Slovacia i-a determinat pe polițiști să facă un raid la domiciliul modelului și vedetei de reality TV Zuzana Plackova, unde au fost confiscate numeroase droguri și arme. Aceasta era cunoscută pentru viața de lux pe care o afișa pe Instagram.

Modelul de Instagram care își etala bogăția pe internet a fost arestat într-o mega-razie care viza o bandă de traficanți de droguri. Vedeta împreună cu soțul ei sunt membri ai unei rețele de trafic de droguri de profil înalt, susține poliția.

Ofițerii au dat buzna la influencerița în casă

Zuzana Plackova, în vârstă de 30 de ani, a fost una dintre cele 15 persoane care au fost încătușate în cadrul unei operațiuni antidrog care a dus la confiscarea unei cantități de metamfetamină, arme și zeci de mii de euro în numerar. Ofițerii au dat buzna luni dimineață apartamentul ei din Bratislava, Slovacia, dar, în ciuda recuperării uluitoare a obiectelor ilicite, Plackova și soțul ei, Rene Strausz, neagă orice implicare, ba chiar s-au arătat șocați de cele auzite.

Autoritățile i-au numit pe ceilalți membri ai presupusului grup ca fiind Tibor Guban, Peter Soka, Miroslav Farkas și David Lukac și au declarat că toți suspecții au câștigat bani din activitățile ilegale ale grupului în regiunile Trnava, Bratislava și Trencin începând din 2012.

Modelul se laudă cu viața de lux pe Instagram

Tânăra se numește pe Instagram „Queen Plackova” și are 787.000 de urmăritori, aceasta a devenit faimoasă după ce și-a etalat viața de lux, vacanțele scumpe, avioanele private, hainele și gențile de designer. Poliția a dezvăluit că, în total, a confiscat, în timpul raidului, peste 9 kg de metamfetamină – însumând cel puțîn 90.000 de doze unice – pe lângă arme, muniție, țigări și peste 70.000 de euro (60.278 de lire sterline). Internauții au presupus modelul își permitea o viață de lux din banii făcuți ilegal.

De unde are averea?

Modelul a declarat în trecut este foarte atentă la cum își dozează banii.Când a fost întrebată despre finanțele sale în ultimul interviu acordat înainte de arestare, ea a răspuns „Adevărul este că economisesc foarte mult”.Aceasta a mai declarat și marea parte din avere a fost câștigată de la compania ei de produse de înfrumusețare numită „Queen Collagen”.