Momente de coșmar pentru o fetiță de cinci ani, aflată în vacanță la un hotel din Mamaia. Copilei i-a fost prinsă mână într-un tub de absorbție al unui bazin ce aparținea hotelului amintit. Autoritățile au reușit să-i salveze mână, însă victima va fi supusă unei proceduri de anesteziere, pentru ca țeava să fie îndepărtată cu ajutorul unui flex.

O fetiță a rămas cu mâna prinsă în tubul de absorbție al unei piscine

Unei minore de cinci ani i-a fost prinsă mâna într-un tub de absorbție al unei piscine de la un hotel din Mamaia, acolo unde fetița se afla în vacanță. După ce martorii oculari au observat că victima nu-și poate salva mâna, autoritățile au fost alertate, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Pompierilor.

Aceștia au reușit să salveze mâna copilei, însă au extras membrul împreună cu bucata de țeavă în care a fost blocat. Minora de cinci ani a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța, miercuri seară, 21 iulie.

Fetița urmează să fie supusă unei proceduri de anesteziere, pentru a i se îndepărta țeava.

Mâna fetiței va fi salvată cu ajutorul unui flex

Cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean din Constanța au apreciat că cea mai bună opțiune pentru a salva mâna fetiței este să fie supusă unei proceduri de anesteziere, după care țeava în care i-a rămas blocat membrul să fie îndepărtată.

Astfel, fetița a fost internată pe secția de Chirurgie a spitalului în cauză. Tatăl fetiței a adus la unitatea medicală un flex, iar medicii au decis să îndepărteze țeava cu ajutorul acestuia.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au emis un comunicat prin care informează că pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri seară, în cadrul unui hotel, după ce un copil şi-a prins mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia. La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor.