Evenimentul Zilei > Social > O femeie însărcinată și-a găsit sfârșitul în circumstanțe suspecte. Inima bebelușului a încetat să mai bată imediat după moartea mamei
O femeie însărcinată și-a găsit sfârșitul în circumstanțe suspecte. Inima bebelușului a încetat să mai bată imediat după moartea mamei

O femeie însărcinată și-a găsit sfârșitul în circumstanțe suspecte. Inima bebelușului a încetat să mai bată imediat după moartea mamei

Un incident șocant a avut loc pe străzile din Philadelphia sâmbătă seara. O femeie însărcinată a fost împușcată mortal în cap și în stomac. Viitoarea mămică se întorcea de la prima ei petrecerea de baby shower. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic să salveze femeia sau copilul din pântece, acesta fiind declarat mort la 10 minute după decesul mamei.

O știre cumplită a zguduit Philadelphia. O femeie însărcinată în șapte luni a fost împușcată mortal, în plină stradă, iar atacatorul ei este încă necunoscut. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, chiar în timp ce mămica își descărca din mașină cadourile primite de la prieteni la petrecerea baby shower.

Femeia de doar 32 de ani a fost împușcată în cap și în stomac. Potrivit afiliatului CNN KYW, incidentul ar fi avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.35, pe blocul 6200 al străzii Palmetta. Împușcăturile au fost auzite de un ofițer care se afla la câteva străzi distanță și s-a deplasat imediat la locul incidentul, însă atacatorul a reușit să scape.

Femeia a fost transportată de urgență la Centrul Medical Einstein, însă a fost declarată moartă la ora 9:06 p.m. Din păcate, cadrele medicale nu au putut face nimic nici în privința copilului nenăscut. Acesta a fost declarat și el mort la 10 minute după mamă. Christine Coulter, comisarul adjunct al poliției, a declarat că femeia își descărca din mașină cadourile primite la primul ei baby shower atunci când a fost împușcată. Acesta a declarat că nu au fost efectuate arestări până în acest moment și nici nu a fost găsită arma crimei.

”Avem un număr record de arme de pe stradă”

„Un ofițer era la câteva străzi distanță care a auzit împușcăturile. Când au venit aici, au descoperit-o”, a mai spus Coulter.

Comisarul adjunct de poliție a vorbit și despre violența cu arme de foc care are loc în oraș, susținând că trebuie să se ia mai multe măsuri radicale. „Facem tot ce putem, avem un număr record de arme de pe stradă, dar căutăm mereu să facem mai mult”, a spus Christine Coulter.

Jim Kenney, primarul Philadelphiei, este contrariat de acest incident și este dispus să ofere o recompensă de 50.000 de dolari pentru informații care duc la aflarea criminalului.

„Această știre este profund supărătoare și sfâșietoare. Inima mea este alături de cei dragi victimei în această perioadă dureroasă”, a scris Kenney pe Twitter.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.