Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie din Galați a rămas fără bolidul cu care a rupt gura satului, după ce a fost oprită în trafic de polițiști
O femeie din Galați a rămas fără bolidul cu care a rupt gura satului, după ce a fost oprită în trafic de polițiști

O femeie din Galați a rămas fără bolidul cu care a rupt gura satului, după ce a fost oprită în trafic de polițiști

Femeia şi-a cumpărat din Anglia maşina în valoare de câteva zeci de mii de euro şi apoi s-a întors acasă, în comuna Independenţa din Galaţi, acolo unde a rupt gura satului cu bolidul englezesc.

O femeie din Galaţi şi-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid atunci când a ajuns acasă, după ce poliţiştii de frontieră au oprit-o în trafic.

Din nefericire, povestea s-a încheiat în momentul în care a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de frontieră care aveau informaţii că maşina a fost furată din Marea Britanie.

A uitat să plătească ratele la leasing

În realitate, femeia din Independenţa nu furase maşina, ci o cumpărase în leasing, însă „uitase” să mai plătească ratele, astfel că proprietarul a reclamat maşina ca fiind furată.

„În data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

 

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: