Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie de 40 de ani, mamă a trei copii, s-a certat cu soțul, a plecat de acasă și a fost găsită moartă în mașină
O femeie de 40 de ani, mamă a trei copii, s-a certat cu soțul, a plecat de acasă și a fost găsită moartă în mașină

O femeie de 40 de ani, mamă a trei copii, s-a certat cu soțul, a plecat de acasă și a fost găsită moartă în mașină

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare, în propria-i mașină, la 24 de ore după ce soțul îi anunțase dispariția la poliție.

Simona Lazăr, o femeie din Buzău, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă, în propria mașină, după ce fusese dată dispărută cu câteva zile în urmă. Cadavrul a fost descoperit în autoturismul ce era parcat într-o zonă necirculată a orașului. Femeia lucra ca infirmieră la secția ATI a Spitalului Județean Buzău a fost găsită a doua zi după ce îi fusese reclamată dispariția la poliție.

Femeia a fost găsită la 24 de ore după ce dispăruse de acasă

Persoana decedată în condiții neelucidate încă era căsătorită și avea trei copii. Înainte de-a lucra la secția ATI, ea activase ca infirmieră la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. Săptămâna trecută, la data de 20 mai, ea ar fi avut o discuție extrem de tensionată cu soțul ei. În urma acelor tensiuni, femeia s-a enervat, a plecat de acasă, s-a suit în mașină și a dispărut fără urmă. Vineri, nu a ajuns la serviciu și nu a anunțat pe nimeni că lipsește.

Colegii au sunat-o, iar ea le-a transmis să găsească pe cineva să o înlocuiască. Pentru că nu se simte bine, și nu poate să ajungă la muncă, după cum scrie adevărul.ro.

A lăsat scris un mesaj pe un bilețel

A fost ultima discuție pe care Simona Lazăr a avut-o cu cineva cunoscut. Apoi, nu i-a mai răspuns la telefon nici soțului ei. Care, îngrijorat, s-a mers la poliție pentru a-i anunța dispariția. „La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, era anunțul postat pe siteul Poliției Române.

Duminică, o persoană a sunat la poliție și a anunțat că, într-o mașină parcată, a observat un cadavru. Femeia nu prezenta urme de violență. Oamenii legi au găsit un bilețel pe care scria „nu găsesc pe cineva mai de preț decât tine”. Ancheta este în desfășurare în acest caz.