Evenimentul Zilei > EVZ Special > O femeie a murit în cabina de bronzat. A fost descoperită de un client al salonului, care a venit la programare după ea
O femeie a murit în cabina de bronzat. A fost descoperită de un client al salonului, care a venit la programare după ea

O femeie a murit în cabina de bronzat. A fost descoperită de un client al salonului, care a venit la programare după ea

Un client al unui salon de bronzat a sosit la ora programată, dar patul-cabină unde urma să intre era închis și înăuntru se afla o femeie care nu părea să dea niciun semn de viață.

Clientul a alertat imediat personalul salonului, relatează New York Post. S-a întâmplat la Deutsch Kaltenbrunn, Austria. Angajații au încercat să comunice cu persoana din patul-cabină, dar, pentru că nu au primit niciun răspuns, au deschis capacul, care era blocat pe interior, cu ajutorul unei monede.

Femeia, în vârstă de 50 de ani, care intrase la sesiunea de bronzat la ora 14:30, la ora 16.45, când a fost deschis capacul, nu mai respira și nu mai avea puls. O ambulața a venit de urgență la salon, dar femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Corpul femeii nu prezenta semne de rănire, iar acum sunt așteptate rezultatele autopsiei și ale raportului toxicologic.

O investigație asupra salonului de bronzare a arătat că nu au existat defecte ale patului de bronzat, iar un purtător de cuvânt al salonului a exprimat „cele mai profunde condoleanțe” rudelor femeii.

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: