Stabilită în SUA de ceva timp, ea nu a uitat să aducă o vorbă bună, de alinare, românilor, în aceste clipe grele.

„Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât… Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Voi, românii, sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați“, spunea Carmen Harra într-un interviu.

Acum, prezicătoarea a făcut noi dezvăluiri cu privire la ieșirea românilor din carantină. Profeția lui Carmen Harra este una pozitivă și aduce multă speranță urmăritorilor săi.

„Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație“, este mesajul aducător de pace, transmis de prezicătoarea Carmen Harra, pentru prietenii virtuali din România, scrie Cancan.