Evenimentul Zilei > Actualitate > O companie din Silicon Valley recrutează în România. Salariul pe lună ajunge la 30.000 de dolari!
O companie din Silicon Valley recrutează în România. Salariul pe lună ajunge la 30.000 de dolari!

O companie din Silicon Valley recrutează în România. Salariul pe lună ajunge la 30.000 de dolari!

O companie din America recrutează personal din România, iar țara noastră nu este căutată pentru mâna de lucru ieftină, deoarece salariile sunt aceleași cu cele din Silicon Valley, ci sunt căutați adevărați profesioniști din domeniul IT-ulu

Așadar, firma care caută colegi de muncă români este Crossover, care oferă posturi în IT pentru care se poate munci la distanță, full-time. ”Noi nu credem că munca la distanţă e antisocială”, susţin reprezentanţii Crossover. Ceea ce caută compania americană Crossover în România sunt manageri IT care să fie plătiţi cu sume cuprinse între 16.600 dolari şi 33.300 dolari pe lună! Salariile sunt de cțteva ori mai mari decât cele oferite în România pe acelaşi nivel de expertiză şi experienţă.

”Un coleg care lucrează din Iaşi, Cluj, Timişoara sau Bucureşti, va fi plătit pentru aceeaşi poziţie la fel cu cineva din San Francisco. Şi suntem deschişi cu privire la remuneraţie pentru că noi credem în transparenţă în tot ceea ce facem. De aceea, fiecare anunţ de job postat de Crossover explică, în mod clar, care este remuneraţia aferentă”, explică Andrew Allen, vicepreşedinte global şi purtător de cuvânt în cadrul Crossover.

Compania nu recrutează angajaţi, ci contractori, adică profesionişti pe cont propriu, care de cele mai multe ori aleg să îşi creeze un PFA sau o firmă în momentul în care obţin o poziţie în cadrul firmei. În prezent, compania are în echipă circa 150 de profesionişti români, recrutaţi din toată ţara, dintr-un total la nivel global de aproximativ 4.000 de contractori.

Publicat in categoriile: Actualitate, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: