Evenimentul Zilei > Monden > O celebră artistă face casting pentru un nou iubit. Ce calități trebuie să aibă bărbatul
O celebră artistă face casting pentru un nou iubit. Ce calități trebuie să aibă bărbatul

O celebră artistă face casting pentru un nou iubit. Ce calități trebuie să aibă bărbatul

Celebra Jennifer Aniston s-a iubit cu foarte mulți actori de la Hollywood, dar aceste povești de dragoste nu au avut un final fericit. Actrița își caută un nou prinț pe cal alb și este deschisă la propuneri.

Jennifer Aniston a devenit faimoasă pentru rolul ei din serialul Friends, Rachel Green, rol cu care a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. Aceasta a jucat în numeroase filme care au avut un succes fantastic și face o echipă perfectă pe platourile de filmare cu Adam Sandler. Vedeta a fost căsătorită cu Justin Theroux și Brad Pitt, dar poveștile ei de dragoste nu au ținut prea mult. Apropiații spun artista este ghinionistă când vine vorba de o relație amoroasă.

Jennifer Aniston își caută jumătatea

Vedeta a fost invitată în emisiunea People (The TV Show!) unde a vorbit fără perdea despre relații eșuate, dar și despre viitorul ei în dragoste. Prezentatoarea a fost curioasă daca actrița este deschisă la o relație cu un om obișnuit.

„Desigur! Absolut! Adică chiar s-a întâmplat. Asta sper și eu, să întâlnesc pe cineva care nu e în industrie. Chiar ar fi drăguț.”, a spus Jennifer.

Tot în emisiune, aceasta a fost întrebată dacă există șanse își găsească jumătatea pe o aplicație de dating, dar răspunsul a fost unul negativ. „Nu! Cred că voi rămâne la modurile clasice de dating. Să mă invite cineva să ieșim, așa mi-ar plăcea”.

 

Jennifer Aniston și David Schwimmer au avut o idilă

Actorii s-au cunoscut pe platoul de filmare a serialului Friends și și-au dat seama nu îi leagă doar o relație de muncă.

„ Sincer, îmi aduc aminte că i-am spus lui David – fi așa nasol dacă prima dată când noi doi ne vom săruta fi la televiziunea națională. Exact așa s-a întâmplat, primul nostru sărut a fost în acea cafenea”, a declarat Jennifer.

Brad Pitt a lăsat-o pe Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie

S-au auzit multe zvonuri cum Brad Pitt a lăsat-o pe Jennifer pentru noua lui colegă de platou, Angelina Jolie, dar realitatea a fost alta. Apropiații lui Brad Pitt au declarat acesta a părăsit-o pe celebra actriță pentru nu prea era dornică de nebunii în dormitor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: