Evenimentul Zilei > Monden > O boala misterioasă o macină pe prințesa Charlene de Monaco. Primele imagini cu ea după operație, e foarte slăbită. FOTO
O boala misterioasă o macină pe prințesa Charlene de Monaco. Primele imagini cu ea după operație, e foarte slăbită. FOTO

O boala misterioasă o macină pe prințesa Charlene de Monaco. Primele imagini cu ea după operație, e foarte slăbită. FOTO

Prințesa Charlene de Monaco și-a exprimat bucuria de a se reîntâlni cu familia după ce a fost separată luni întregi, întrucât a suferit o serie de proceduri medicale legate de o boală misterioasă.

Miercuri, prinţesa, care se află în Africa de Sud din luna mai, din cauza complicațiilor rezultate legate de sinusuri și grefa osoasă în pregătirea implanturilor dentare, a distribuit pe Instagram fotografii cu ea, soțul ei, prințul Albert și cei doi copii ai lor, de șase ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques.

Cât de gravă e boala prinţesei Charlene de Monaco?

Prinţesa, care a primit tratament pentru o infecție sinuzală care s-a declanşat după ce a suferit de o boală misterioasă la urechi, nas și gât la începutul lunii mai, a dezvăluit în iulie, în timpul unui interviu acordat gazdei din Africa de Sud Radio 702 , Mandy Wiener, că era dornică să se reunească cu familia ei și spera că va putea reveni la Monaco la sfârșitul lunii octombrie.

Prinţul Albert de Monaco şi cei doi copii, Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques, au ajuns în Africa de Sud pentru a fi cu Charlene, prinţesa recuperându-se în ţara natală după o boală misterioasă.

Cât de gravă e problema de sănătate a lui Charlene de Monaco? Prinţesa a fost vizitată de Albert şi de copii în Africa de Sud

La acea vreme, Charlene a recunoscut că „nu poate forța vindecarea”, dar a spus că se simte „bine”.

Potrivit People, mama a doi copii a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale în urmă cu 12 zile după complicațiile care au apărut după procedurile sale anterioare, palatul confirmând ulterior că operația „a mers bine”.

În vârstă de 43 de ani, Charlene a fost văzută ultima oară în Principatul de Monaco în luna ianuarie şi nu şi-a mai văzut familia în luna iunie, când prinţul şi gemenii au vizitat-o pentru prima oară în ţara africană (foto).

Cât de gravă e problema de sănătate a lui Charlene de Monaco? Prinţesa a fost vizitată de Albert şi de copii în Africa de Sud

Charlene, originară din oraşul Cape Town, a rămas în ţara ei natală după ce a contractat o infecţie serioasă a sinusurilor.

Mai mult, în urmă cu două săptămâni, aceasta a trecut printr-o operaţie care a durat patru ore, sub anestezie generală, fără ca oficialii palatului să clarifice dacă această intervenţie are legătură cu infecţia pe care a contractat-o Charlene.

Cât de gravă e problema de sănătate a lui Charlene de Monaco? Prinţesa a fost vizitată de Albert şi de copii în Africa de Sud

În fotografiile pe care Charlene le-a postat pe pagina ei de Instagram unde apare cu Albert şi cu cei doi gemeni de şase ani, prinţesa pare destul de fragilă, obosită şi slăbită.

Oficialii de la palat susţin că Charlene a stat atât de mult timp în Africa de Sud pentru că medicii nu îi dau voie să zboare cu avionul, lucru care pune paie de focul îngrijorării generale legate de starea de sănătate a lui Charlene.

Ca răspuns la fotografiile Instagram ale prințesei Charlene, mulți fani regali și-au exprimat fericirea când au văzut familia reunită.

„Mă bucur că sunteți din nou împreună. Ai grijă”, a comentat o persoană, în timp ce alta a scris: „Sunt atât de fericit că sunteți din nou împreună”, relatează independent.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.