Evenimentul Zilei > International > O badantă româncă din Italia riscă ani grei de închisoare. L-a bătut cu bestialitate, ani la rând, pe bătrânul pe care-l îngrijea
O badantă româncă din Italia riscă ani grei de închisoare. L-a bătut cu bestialitate, ani la rând, pe bătrânul pe care-l îngrijea

O badantă româncă din Italia riscă ani grei de închisoare. L-a bătut cu bestialitate, ani la rând, pe bătrânul pe care-l îngrijea

O femeie româncă, în vârstă de 43 de ani, din Italia, care se ocupa cu îngrijirea unui vârstnic în vârstă de 85 de ani, se află, în prezent, închisă la penitenciarul din Pozzuoli. Românca este acuzată de rău tratament aplicat membrilor familiei vârstnicului sau coabitanților acestuia, după ce l-a bătut cu bestialitate pe bărbatul de care îngrijea.

O badantă româncă l-a bătut cu bestialitate pe bătrânul de care îngrijea, recent. Evenimentul a avut loc în localitatea Carbonara di Nola din provincia Napoli, Italia. Vecinii vârstnicului au auzit bătăile la care era supus acesta, motiv pentru care au alertat autoritățile. În urma intervenției oamenilor legii, românca a ajuns să fie închisă la penitenciarul Pozzuoli, unde își așteaptă sentința.

Badanta l-a bătut pe bătrân de mai multe ori

Recent, vecinii bătrânului din Carbonara di Nola, bătut de badanta româncă, au auzit bătaia la care acesta era supus, motiv pentru care au alertat autoritățile. Carabinierii au intervenit imediat, iar persoana care le-a deschis ușa agenților de poliție a fost chiar femeia care îl îngrijea pe vârstnic.

Ajunși la fața locului, oamenii legii s-au interesat de situația bătrânului. Acesta a acuzat-o pe femeie de agresiune și a mărturisit agenților de poliție că, într-adevăr, românca l-a bătut. Mai mult decât atât, vârstnicul a mai dezvăluit că nu este prima dată când românca apelează la un astfel de gest. De-a lungul ultimilor ani, bărbatul a mai fost supus acțiunilor de violență ale femeii.

Românca își așteptă sentință după gratii

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, în urma declarațiilor luate de oamenii legii, s-a întocmit și o evaluare. Pe trupul vârstnicului au fost depistate mai multe vânătăi, care au fost raportate mai departe autorităților. În cauză, a fost deschis un dosar care vizează rău tratament față de familie și coabitanții vârstnicului agresat de femeie.

Cât despre infractoare, aceasta a fost arestată de către agenții de poliție. În urma audierilor, a fost transportată la penitenciarul din Pozzuoli, unde își așteaptă sentința din partea judecătorilor, potrivit stiridiaspora.

Amintim că, recent, o badantă româncă a fost semnalată moartă în Italia. Potrivit anchetatorilor, aceasta a fost găsită pe podea de către soțul său, care se întorsese de la Napoli. Prezenta urme de sânge lângă corp și mici tăieturi, nu foarte evidente, dar totuși suspecte. Moartea ar fi survenit cu câteva ore înainte de întoarcerea soțului său acasă, iar anchetatorii nu exclude nicio ipoteză.