Evenimentul Zilei > Actualitate > O ARĂTARE SPAȚIALĂ a îngrozit planeta. Unii au anunțat că este PRIMUL SEMN că vine SFÂRȘITUL LUMII. Foto în articol
O ARĂTARE SPAȚIALĂ a îngrozit planeta. Unii au anunțat că este PRIMUL SEMN că vine SFÂRȘITUL LUMII. Foto în articol

O ARĂTARE SPAȚIALĂ a îngrozit planeta. Unii au anunțat că este PRIMUL SEMN că vine SFÂRȘITUL LUMII. Foto în articol

Pământul este în pericol să se confrunte cu o nouă coliziune, de data aceasta cu un asteroid de 700 de metri, care arată ca un craniu uman.

Roca spațială urmează să treacă la distanță foarte mică de Pământ în noiembrie 2018, dăndu-le oamenilor de știință ocazia să studieze din nou acest asteroid straniu.

Prima apropiere neobișnuită a asteroidului de planeta noastră s-a înregistrat pe 31 octombrie 2015, chiar de Halloween, când roca a trecut la o distanță de 499,000 de km.

Experții s-au folosit de mai multe observatoare astronomice, inclusiv de cel din Hawaii pentru a analiza mai bine traiectoria asteroidului și au concluzionat că va trece pe lângă planeta noastră, de data aceasta la o distanță mai mare decât la prima apropiere, în noiembrie 2018, potrivit Daily Mail.

Asteroidul a primit numele de „2015 TB145”.

Astronomii au făcut însă o descoperire șocantă, atunci când au observat pentru prima dată roca spațială. Aceștia au constat cu stupoare că are forma unui craniu uman.