Cu extrem de multă discreție, Smiley a fost în pelerinaj la Athos, locul sfânt al Ortodoxiei. Muntele Athos găzduiește mai multe mănăstiri ortodoxe, cunoscute pentru trăirea duhovnicească a monahilor. Pe Sfântul Munte sunt și două schituri românești, Lacu și Prodromu. Mai mult, pe muntele Athos nu au acces decât bărbați.

Revenind la cei doi îndrăgoştiţi, Gina Pistol și Smiley, trec prin cea maai frumoasă perioadă a relaţiei lor: vor  deveni părinţi peste câteva luni. Şi, acum putem spune că rugăciunile artistului au fost ascultate, ca dovadă bebeluşul care e pe drum….

Smiley, în pelerinaj la Muntele Athos

Smiley, pe numele său adevarat Andrei Tiberiu,  a fost într-un pelerinaj discret la Muntele Athos. El a fost preluat de un părinte de la Schitul românesc Prodromu care l-a însotit. Acesta a mers împreună cu fratele şi tatăl său în acest pelerinaj intrând în Sfantul Munte la începutul lunii octombrie 2015. Artistul nu a dat detalii în presă despre călătoria sa dorind să se bucure de liniştea sufletească pe care orice om o caută atunci cand merge la Sfantul Munte, scrie pelerinajesfantulmunteathos.

Bărbații adevărați merg la Sf. Munte. Cine crede că toate vedetele noastre preferă ipocrit doar bisericile mici, de lemn, se înșală. În drumul spre Schitul românesc Prodromu, extenuat după ore de mers prin soare și cu un tânăr în grup care făcuse insolație pentru că nu a catadicsit să-și pună șapcă, ne-a trimis Dumnezeu un microbuz cu pelerini care veneau direct din portul Dafne. Evident, mai aveau fix două locuri libere. Abia dupa ce ne-am urcat am observat figura cunoscută a simpaticului Smiley, Andrei dupa numele de botez, care venise împreună cu câțiva prieteni în pelerinaj la Sf. Munte.
Ieri, după Liturghie, a acceptat fără niciun moft, spontan, să facem o poză împreună, ca amintire. Să dea Dumnezeu ca să avem mulți închinatori la Sf. Munte din lumea showbiz-ului, pentru că toată faima din această lume este lipsită de consistență dupa moarte, în fața Dreptului Judecător. Cât timp părinții români se roagă în liturghiile zilnice pentru acest neam și pelerinii, săraci sau bogați, tineri și bătrâni, celebrități sau oameni oarecare, vin să se roage pentru mântuire, încă nu suntem pierduți, a scris Iulian Capsali.