Evenimentul Zilei > International > NYPD a arestat aseară un bărbat în Catedrala Sf. Patrick din New York. Este incredibil ce s-a găsit asupra sa. Foto în articol
NYPD a arestat aseară un bărbat în Catedrala Sf. Patrick din New York. Este incredibil ce s-a găsit asupra sa. Foto în articol

NYPD a arestat aseară un bărbat în Catedrala Sf. Patrick din New York. Este incredibil ce s-a găsit asupra sa. Foto în articol

NYPD a anunţat că în jurul orei 19:55, un bărbat a intrat în Catedrala Sf. Patrick din Manhattan cu cutii de gaz și brichete. Bărbatul a fost reținut de poliţie fără incidente.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost arestat aseară după ce a intrat în Catedrala Sf. Patrick din New York cu două cutii de benzină și brichete, notează NYPD pe site-ul oficial.

Individul a intrat în Catedrală cu puțin timp înainte de ora locală 20:00. El a fost reținut și interogat:

Întrebat dacă punea la cale un act terorist, individul a evitat răspunsul. John Miller, un funcționar al NYPD, a declarat că este „prematur să spunem asta". Adică dacă urmărea  ceva asemănător cu tragedia de la Notre-Dame din Paris.   

Individul arestat, cunoscut de poliție, a declarat că a traversat Catedrala Sf. Patrick ca să scurteze drumul și să ajungă mai repede pe 5th Avenue Madison. Cercetările continuă.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.