La Cinecittà are loc nunta stilistei Misha Nonoo

Meghan Markle şi principele Harry debarcă la Roma. astăzi, 20 septembrie, de data acesta cu o cursă de linie. În program nu există nicio vizită oficială, ci doar căsătoria prietenei lor.

Meghan şi Harry au fost invitaţi la nunta lui Misha Nonoo -stilistă şi prietenă a Ducesei de Sussex – cu magnatul petrolului, Michael Hess. Potrivit media britanice, va fi o mare sărbătoare cu temă în studiourile de film Cinecittà, cu o listă de invitaţi de un nivel foarte înalt.

Se spune că celebra designer Misha Nonoo şi prietena sa Meghan, au colaborat recent la acţiunea caritabilă Smart Works. În cerc restrâns se vorbeşte că Nonoo este cea care i-a făcut ducesei de Sussex cunoştinţă cu principele Harry.

În afara celebrei perechi de duci, vor mai participa la eveniment staruri de calibru precum Katy Perry, Orlando Bloom, Ivanka Trump şi regina Iordaniei, Rania.

Pentru perechea regală va fi o ocazie să petreacă o zi alături de prieteni, chiar înainte de plecarea în „Royal Tour” în Africa de Sud – prima călătorie împreună cu micuţul Archie.

Vor fi 300 de invitați care vor participa la nunta extravagantă și au fost luate măsuri puternice de securitate pentru a asigura confidențialitatea.

Mirii: Magnatul Michael Hess şi Misha Nonoo
 Misha este o prietenă apropiată a lui Meghan și a participat la luxosul ei duș de copil din New York la începutul acestui an
Meghan şi Harry au aterizat cu o cursă de linie la Roma
 Meghan Markle și Prințul Harry s-au aruncat astăzi în Roma pentru a urmări nunta lui Misha Nonoo (fișier foto)
Sursa: The Sun