Evenimentul Zilei > Actualitate > NUNTĂ de TĂRĂNOI. Au vrut să fie NATURALI când şi-au pus pirostriile, dar ce a ieşit e de tot râsul | GALERIE FOTO
NUNTĂ de TĂRĂNOI. Au vrut să fie NATURALI când şi-au pus pirostriile, dar ce a ieşit e de tot râsul | GALERIE FOTO

NUNTĂ de TĂRĂNOI. Au vrut să fie NATURALI când şi-au pus pirostriile, dar ce a ieşit e de tot râsul | GALERIE FOTO

Obiceiul unora, stupefacţia altora. Aşa s-ar putea traduce modul în care anumite cupluri au ales să îşi facă nunta.

Originalitatea nu înseamnă întodeauna şi un tablou de basm, mirii nu sunt prinţi, iar miresele nu sunt prinţese, ci oameni care pot avea fixurile lor. Drept urmare, spun nu din start nunţilor tradiţionale, cu vinuri fine şi meniuri alese. Şi ca lucrurile să fie pentru toată lumea clare, tortul poate fi împroşcat cu cacao de o roată gigant de ciocolată, iar gospodina poate ajunge la altar şi călare pe buldozer.

De la puşca miresei, la mire şi asistenşă în frac fără mâneci, trecând prin "botezul" însurăţeilor în groapa cu noroi sau domnişoare cu panataloni scurţi şi bustul la vedere, alergând extaziate pe pajiştea înflorită, nicio idee nu este de lepădat când omul de la ţară vrea să îşi facă party. Nimic nu-i imposibil când omul ţine părerea sa sau, în unele cazuri la portofelul său. S-au văzut destule cazuri, când nuntaşii şi-au adus singuri mancarea şi tacâmurile ca să nu petreacă chiar aşa pe burta goală.

Oricum ar fi însă, dacă s-au distrat, atunci se poate spune că nunta a fost una reuşită, indiferent de cât de bizară ar fi în ochii altora. Fapt demonstrat din plin de multitudinea de fotografii cu nunţi de ţărănoi care circulă pe net. Sunt dovada faptului că dragostea adevărată vine în toate formele, dimensiunile şi… modele.