Evenimentul Zilei > Monden > Nunta anului 2021: Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit! Cum arată mireasa și unde a avut loc evenimentul FOTO
Nunta anului 2021: Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit! Cum arată mireasa și unde a avut loc evenimentul FOTO

Nunta anului 2021: Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit! Cum arată mireasa și unde a avut loc evenimentul FOTO

Petrecere fastuoasă în familia Gates. Una dintre fiicele co-fondatorului Microsoft s-a căsătorit. Presa internațională a prezentat primele fotografii de la evenimentul fastuos, care surprind atât cuplul, cât și o parte dintre invitați și locația unde s-au distrat aceștia. „Abia aștept să mă căsătoresc cu tine!”, îi declara mireasa, în urmă cu câteva luni, iubitului ei. Visul a devenit realitate, iar ceremonia a fost una pe măsură, ce i-a reunit pe părinții fetei, relatează Daily Mail. 

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, are trei copii: Jennifer Katharine Gates, Rory John Gates și Phoebe Adele Gates. Tânăra Jennifer, prima fată a afaceristului, în vârstă de 25 de ani, s-a căsătorit, în acest weekend, cu iubitul său, Nayel Nassar. Ceremonia a fost una impresionantă și l-a costat pe Bill Gates o sumă importantă de bani.

Presa internațională a prezentat primele fotografii de la petrecerea ce a urmat depunerii jurămintelor, care surprind atât mireasa, cât și o parte dintre invitați. Evenimentul i-a reunit și pe părinții fetei, Bill Gates și Melinda French Gates, care, recent, au divorțat.

Nunta fiicei lui Bill Gates: Ce ascunde ceremonia

Jennifer Gates este studentă la Medicină și de mai mult timp are o relație cu Nayel Nassar, tânăr care a reprezentat Egiptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe care a și afișat-o public, de altfel. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Bill Gates în anul 2020, iar duminică, 17 octombrie, cei doi și-au jurat dragoste pe viață. Iată primele fotografii de la petrecerea celor doi soți!

În ziua cea mare, tinerei Jennifer i-au fost alături atât rude, cât și apropiați ai familiei.

Unde a avut loc nunta lui Jennifer Gates

Evenimentul a avut loc la o fermă de cai din North Salem, New York, ce se întinde pe o suprafață de 124 de acri pe care părinții tinerei au cumpărat-o după ce aceasta a absolvit facultatea, în anul 2018. Prețul proprietății s-a ridicat la aproape 16 milioane de dolari. Pregătirile pentru ceremonie au început săptămâna trecută.

Astfel, pe proprietate au fost ridicate mai multe structuri, printre care și pavilioane vitrate și o scenă mare. Mai multe corturi albe au fost surprinse de presa internațională în fotografii.

Cât a costat nunta fiicei co-fondatorului Microsoft

Co-fondatorul Microsoft a fost surprins alături de fiica sa pe terasa conacului din Westchester, în timp ce purtau o discuție presărată cu zâmbete, chiar înainte de cină.

Tatăl miresei se pare că i-a oferit acesteia o copilărie modestă, în ciuda faptului că ar fi avut posibilitatea de a-i pune la dispoziție mai multe facilități. Pentru nuntă, însă, Bill Gates nu a economisit. Potrivit unor surse ale presei internaționale, co-fondatorul Microsoft a cheltuit aproximativ 2 milioane de dolari.

La eveniment au participat ambii părinți ai miresei, Bill și Melinda Gates, ceremonia reprezentând o ocazie potrivită pentru reuniunea celor doi. Soții Gates au divorțat în luna august, după 27 de ani de căsătorie, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se bucure alături de fiica lor.