Evenimentul Zilei > Justitie > Nucleara din cazul Caracal. Dincă le-a scris părinților Alexandrei: „Doriți să apară vie…”
Nucleara din cazul Caracal. Dincă le-a scris părinților Alexandrei: „Doriți să apară vie…”

Nucleara din cazul Caracal. Dincă le-a scris părinților Alexandrei: „Doriți să apară vie…”

Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. Cel puțin asta susține Alexandru Cumpănașu, care a citit în cadrul unui live presupusa scrisoare a criminalului din Caracal către familia Măceșanu.

„Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri, blesteme, amenințări pentru fapta mea nesăbuită și pentru comportamentul meu față de Alexandra…”, a continuat Dincă.

Reacția lui Cumpănașu a venit imediat: „Bă, du-te d…u de aici, bă, handicapatule. Deci debilul ăsta a învățat să scrie nesăbuit. DIICOT, învață să scrii, e un scris frumos. Înțeleg că DIICOT vrea să îmi trimită un mesaj”.

Scrisoare incredibilă. Ce apreciază Dincă la familia Măceșanu

„Dar stați să vedeți cât mă urăște pe mine. De fapt, cei care au scris”, adaugă Cumpănașu, care continuă să citească din presupusa scrisoare.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE