Virginia Roberts susține că Jeffrey Epstein a forțat-o să facă sex cu prințul Andrew, într-un interviu TV despre anii ei în calitate de sclavă sexuală a miliardarului american. Victima lui Jeffrey Epstein, Virginia Roberts, vorbeşte pentru prima dată la o televiziune despre experienţele trăite atunci când era minoră.

„Nu am jelit moartea acestui om. Mă jelesc de incapacitățile mele de a-l trage la răspundere pe acest bărbat”, a spus Roberts Roberts care a continuat susţinând că a primit ordin să aibă relații intime cu prințul Andrew, cerere pe care a negat-o acesta. „Știe exact ce a făcut. Îl aştep să vorbească despre asta”, a spus Roberts despre prințul Andrew.

Acest interviu, și multe altele, vor fi difuzate într-o nouă ediție specială de investigare a Dateline NBC, iar primul episod va fi difuzat în această seară de la ora 22:00, ora locală.

Virginia Roberts, care acum poartă numele de Guiffre, s-a alăturat altor cinci persoane care-l acuză Epstein că a abuzat sexual în timp ce erau minore. În interviu, Giuffre împărtășește povestea ei cum a fost forțată să facă sex cu Jeffrey Epstein și alți bărbaţi importanţi apropiaţi lui, inclusiv prințului Andrew.

De asemenea, discută despre asociata lui Epstein, britanica Ghislaine Maxwell, care a jucat un rol crucial în organizația sa de trafic de sex.

Prințul Andrew neagă vehement afirmațiile lui Giuffre și, totodată a negat că nu ar fi cunoscut comportamentul criminal al lui Epstein în timpul prieteniei lor, notează Daily Mail.

Te-ar putea interesa și: