Evenimentul Zilei > Social > Nu vă povestim un film! Traficantul de droguri pentru cluburile de lux din Bucureşti s-a îndrăgostit de polițista sub acoperire. Cum l-a sedus femeia
Nu vă povestim un film! Traficantul de droguri pentru cluburile de lux din Bucureşti s-a îndrăgostit de polițista sub acoperire. Cum l-a sedus femeia

Nu vă povestim un film! Traficantul de droguri pentru cluburile de lux din Bucureşti s-a îndrăgostit de polițista sub acoperire. Cum l-a sedus femeia

Ionuţ Viorel Toader, zis Mizdron, a fost prins, acum câţiva ani, de poliţiştii antidrog şi a fost condamnat, în cele din urmă, la cinci ani de închisoare. Dar nu s-a lecuit continuând cu ceea ce știa cel mai bine să facă: să distribuie droguri vedetelor din cluburile de lux din Capitală.
Acesta a fost încarcerat la  Penitenciarul Jilava după ce a fost prins de polițiștii bucureşteni ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate în timp ce vinde droguri de mare risc.
Ionuţ Viorel T., zis Mizdron, este cunoscut în sectorul 4 al Capitalei ca un membru al grupării Sportivilor. El este  cel care aproviziona cu droguri cluburile de lux din București și de pe litoral, şi prins după ce s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire.

Polițista sub acoperire l-a sedus într-un club din Mamaia

Cunoscut în lumea interlopă sub numele de Mizdron, Ionuț Toader este unui dintre membrii importanți ai temutei grupări a Sportivilor. Specializat în traficul de droguri Mizdron a fost un obișnuit al penitencierelor, unde a executat mai multe pedepse pentru fapte asimilate criminalității organizate.

Potrivit unor surse judiciare, după destructurarea așa zisului clan al bodyguarzilor, condus de Marian Bejan, Mizdron ar fi reușit, începând cu luna mai, să-și vândă nestingherit marfa în cluburi cunoscute din București, printre care Boa, Face, Fratelli sau Cayo.

Traficantul i-a vândut cocaină polițistei sub acoperire

Printre clienții acestuia s-ar fi numărat inclusiv persoane publice, oameni de afaceri dar și unii interlopi cunoscuți care frecventau cluburile respective și care apelau, la rândul lor, la marfa traficantului din cartierul Berceni.

Pe timpul verii, spun anchetatorii, Mizdron a plecat la mare, la Mamaia, unde și-a stabilit piața de desfacere în clubul Breeze. Aici bărbatul a cunoscut o femeie misterioasă, care, în scurt timp, i-ar fi sucit mințile.

Acesta habar nu avea că tânăra este o polițistă antidrog, trimisă să-l bage la închisoare. Luni la rând, polițista a ținut legătura cu Mizdron, care, odată cu trecerea timpului a căpătat încredere oarbă în femeia respectivă.

 Traficantul Mizdron, furnizorul VIP-urilor din Capitală, arestat

Săptămâna trecută, acesta a acceptat chiar să facă afaceri cu ea și s-ar fi înțeles să-i vând cantitatea de 100 de grame de cocaină. Aceasta a fost și ultima lui tranzacție. Bărbatul a ajuns în fața procurorilor DIICOT care, joi, l-au prezentat instanței iar acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit gândul.ro.