Editura Evenimentul si Capital

"Nu vă fie frică de sărăcie şi faceţi copii!"

4fdffbfe2f332df751648489e5675802
Autor: | | 34 Comentarii | 0 Vizualizari

Credincioşii veniţi la Mănăstirea Nicula au fost sfătuiţi, în predica de la finalul slujbei, de ÎPS Serafim, mitropolitul Germaniei, Europei Centrale şi de Nord, să aibă copii şi să nu le fie frică de sărăcie.

În cadrul slujbei de Adormirea Maicii Domnului, prelatula spus că păcatul uciderii de prunci este cel mai mare din lume şi în România prima lege care s-a dat după Revoluţie a fost legalizarea avortului. "În ţara aceasta, de la Revoluţie încoace, s-au făcut legal milioane de avorturi. Prima lege care s-a dat după Revoluţie a fost tocmai aceea a legalizării avortului, o legalizare absurdă. În nico altă ţară din lume, o ţară care se socoteşte civilizată, nu există o lege atât de liberală ca în România. Aceste crime împuţinează populaţia. Cea mai mare tragedie a noastră, astăzi, este împuţinarea populaţei, nu sărăcia. Lumea creştină va pieri în câteva generaţii ", a declarat ÎPS Serafim. În opinia acestuia legea lui Dumnezeu "creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi pământul" este implacabilă şi trebuie respectată pentru ca lumea creştină să evite pieirea.

Exemplul musulmanilor albanezi

ÎPS Serafim a mărturisit că anul trecut, în cadrul vizitei sale din Kosovo, a remarcat că "fraţii noştri sârbi", care sunt doar doi la sută din populaţie nu fac copii, în timp ce albanezii de acolo au în medie opt copii în fiecare familie. "Deşi erau mulţi nu era sărăcie. Le-am spus: iată binecuvântarea lui Dumnezeu. Sunt musulmani, dar sunt mai credincioşi ca noi şi mai cu frică de Dmunezeu decât noi. Dumnezeu are grijă de aceşti copii. Noi ne ucidem copii şi suferim din această cauza cum ne ne putem imagina. (...) Ne trebuie o mare credinţă şi un mare curaj în viaţă să nu ne temem de sărăcie, să nu ne temem de nimic altceva, să ne tememe doar de păcat şi Dumnezeu", a mai spus ÎPS Serafim.

SCHIMBARE de ULTIMA ORA la rezultatele de la Evaluarea nationala! Ce se intampla cu NOTELE postate online

Pagina 1 din 1


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI