Evenimentul Zilei > Actualitate > NU te UITA de la SERVICIU! N-ai vrea să te VADĂ ŞEFUL, dar NICI NEVASTA. Aceste FEMEI ştiu exact CÂT să ASCUNDĂ
NU te UITA de la SERVICIU! N-ai vrea să te VADĂ ŞEFUL, dar NICI NEVASTA. Aceste FEMEI ştiu exact CÂT să ASCUNDĂ

NU te UITA de la SERVICIU! N-ai vrea să te VADĂ ŞEFUL, dar NICI NEVASTA. Aceste FEMEI ştiu exact CÂT să ASCUNDĂ

Femeile sunt întotdeauna o idee bună, mai puţin dacă eşti la serviciu. Suntem convinşi că dacă te-ar prinde şeful că te uiţi la aşa ceva în timpul programului, ai fi concediat imediat. Nici dacă te-ar surprinde nevasta nu ar fi prea bine.

Oamenii tind să aibă diverse activităţi când sunt la serviciu. Foarte mulţi preferă să doarmă în timpul programului, alţii să fumeze sau pur şi simplu să piardă vremea. Pentru oricare dintre activităţile enumerate mai sus, şeful ar putea fii înţelegător şi să nu te sancţioneze. De asemenea, pentru aceste situaţii există scuze foarte uşor de inventat.

Ceea ce nu spune nimeni e că angajaţii uneori preferă ceva mai "special" pentru a-şi duce sarcina la îndeplinire. Este un "păcat de moarte" şi îţi poate aduce foarte rapid concedierea.

Mai mulţi corporatişti au pornit o modă care este pe placul tuturor bărbaţilor: să se uite la poze cu femei dezbrăcate în timpul programului de lucru. Cu siguranţă toţi bărbaţii se uită la pozele indecente pe care majoritatea femeilor, uneori chiar colege de birou, le postează pe reţelele de socializare.

De data asta, lovitura de graţie a dat-o chiar colega unor angajaţi. Aceasta a postat mai multe poze în care îşi arată sânii şi formele apetisante, lucru care a cauzat concedierea a patru angajaţi. Foarte ciudat este că responsabila pentru răspândirea pozelor sexy nu a fost sancţionată în niciun fel. 

Bărbaţi, aveţi griji ce faceţi la serviciu!

Sursă foto: The Chive

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: