Atât de memorabilă a fost încât a devenit virală pe reţelele de socializare. Desigur, asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu i-ar fi surprins o vecină, care i-a filmat şi apoi a publicat imaginile.

Conform Daily Star, cadrele interzise minorilor au fost filmate în weekend-ul care tocmai a trecut. Presa din Spania, una dintre cele mai afectate ţări din Europa din cauza coronaviruslui, a preluat imediat subiectul.

Femeia care a înregistrat cuplul ce a simţit nevoia să-şi expună pornirile carnale în plină zi, pe balcon, poate fi auzită chiar în timp ce-i surprinde pe cei doi: „oamenii sunt nebuni”.

Presa locală a relatat că imobilul care apare în imagini se află într-unul dintre cele două cartiere, Bonanova sau Sarria.

Într-un alt incident din Barcelona, poliţiştii au intervenit pentru a despărţi un grup numeros ce ieşise pe terasa unui imobil pentru o baie de soare.

De la 15 martie, Spania a fost supusă măsurilor restrictive impuse de criza generată de temutul virus apărut în China. Ibericii pot părăsi locuinţele doar pentru cumpărături, deplasări obligatorii la serviciu şi urgenţe.

Guvernul de la Madrid a anunţat marţi că va relaxa măsurile începând cu 4 mai. Ultimele cifre oficiale au arătat că Spania a înregistrat 232.128 cazuri de Covid-19 si 23.822 decese.