Pe toată durata Festivalului de Film de la Cannes, între 17 și 28 mai, mii de persoane prezente la petrecerile organizate în jurul prooiecțiilor, au consumat în jur de 20.000 de sticle de Aur'a, a, cu coloizi de aur și argint. Această apă este extrasă din Caraș Severin.

Printre VIP-urile care s-au răcorit cu apa minerală bănățeană s-au numărat moștenitorul Casei Cerutti –  Vincent Cerutti, realizator radio și TV, Tomer Sisley – actor francez celebru, Samy Naceri – actorul din seria Taxi, Richard Orlinski – un sculptor care lucrează pentru toate marile vedete de la Hollywood, devenit acum și DJ, și Igor Bogdanoff – vedetă de televiziune cu doctorat în cosmologie, cu origini princiare și cu o popularitate incredibilă în Franța.

"Aur'a a reușit sa ajungă în anturajul oamenilor care, de cele mai multe ori, dau tonul în modă și arta. Organizatorilor le-a plăcut foarte mult produsul și și l-au dorit, pentru că se potrivește foarte bine cu ideea de glamour, cea care definește întregul festival. Este important ca lumea să cunoască această apă, sa o vadă, pentru ca apoi să o caute. Partenerii noștri din Franța vor ști, cu siguranță, să scoată maximum din această întâmplare fericită cu prezența Aur'a la Cannes. Suntem convinși că efectele nu vor întârzia să apară", a declarat Horațiu Rada, manager general Aur’a Mineral Water.

Pe 26 mai, apa Aur'a a fost prezentă și la gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75. Acest eveniment reunește nu doar lumea bună din Monte Carlo, ci și vedetele care participă la etapa de Formula 1. Sebastian Vettel și ceilalți sportivi au savurat apa din Munții Banatului la această gală.