Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu este film SF. Johnny Depp i-a salvat viața lui Fulgy, fiul Clejanilor
Nu este film SF. Johnny Depp i-a salvat viața lui Fulgy, fiul Clejanilor

Nu este film SF. Johnny Depp i-a salvat viața lui Fulgy, fiul Clejanilor

Copilăria lui Fulgy, a fost una foarte interesantă. Cristi Brancu, moderatorul emisiunii Exclusiv VIP.a dezvăluit faptul că fiul Clejanilor a fost salvat de la moarte chiar de celebrul actor Johnny Depp.

În ultimele săptămâni, Fulgy apare tot mai des în centrele unor scandaluri de proporţii şi se pare că putină lume ştia faptul că în copilărie a fost la un pas de a-și pierde viața.

Fulgy a fost implicat într-un incident terifiant iar viața i-a fost salvată de Johnny Depp.

Cristi Brancu a dezvăluit, faptul că viaţa lui Fulgy a fost lipsită într-o oarecare măsură de influenţa tatălui care participa la extrem de multe concerte şi era plecat mai tot timpul. Altfel spus, acelaşi prezentator a mărturisit faptul că în copilărie acesta a suferit mai multe arsuri iar cel care l-a salvat a fost nimeni altul decât Johnny Depp:

Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy. Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj.

Scandalurile se în lanț în familia Clejanilor

În urmă cu câteva zile, Fulgy s-a aflat în centrul unui scandal de proporţii după ce l-ar fi agresat pe tatăl lui, Ioniță de la Clejani, care a sunat la 112. Conform surselor din anchetă, Fulgy i-ar fi aplicat un pumn în figură părintelui. Poliţiştii care au ajuns la fața locului au constatat ce s-a întâmplat dar nu au mai putut face nimic pentru că Ioniță de la Clejani nu a mai vrut să depună plângere penală împotriva propriului fiu:

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat să depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit bzi.ro.

Johnny Depp, prietenul Clejanilor

Celebrul actor de la Hollywood are o strânsă pretenie cu familia Clejanilor. Acestia s-au întâlnit de mai multe ori iar artisul vine cu mare drag, ori de câte ori poate, în România. De altfel, artistul a fost fascinat de talentul Clejanilor și s-a îndrăgostit de muzica cântată de ei