Sarcina a durat doar 6 luni, iar atunci când Kallie a fost născută era atât de mică încât inelul de logodnă al tatălui său îi putea intra pe braţ.

Medicii le-au spus părinţilor Ebonie şi Dameon că speranţele de supravieţuire erau minime, dar acum Kallie are deja 5 luni şi poate părăsi spitalul. Cântăreşte 7 kg în urma terapiei intensive pentru nou-născuţi şi o intervenţie delicată pe inimă, după cum relatează Mirror.

“Este o micuţă fantastică şi abia aştept s-o văd crescând şi să-i înţeleg personalitatea”, spune mama sa presei. Sarcina sa a fost cu riscuri din pricina hipertensiunii, iar când era gravidă a fost internată în spital şi în urma unei ecografii a aflat starea micuţei Kallie.

Era o lipsă de lichid împrejurul ei din pricina fluxului diastolic absent, şi pentru a-i da o speranţă, trebuia să nască. “Mi-era foarte teamă de ceea ce s-ar fi putut întâmpla”, adaugă mama. Când s-a născut au pus-o imediat la un aparat pentru a putea respira, în primele luni de viaţă. Părinţii au fost mereu lângă cea mică, iar Kallie a reuşit prima sa luptă cu viaţa.