Povestea este una de tot râsul, dacă n-o trăieşti pe pielea ta. O tânără din Marea Britanie, Alex Lancaster, l-a cunoscut pe Tucker Blandford, în 2012, în timp ce se afla la studii în Connecticut, relatează Huffington Post.

A urmat o idilă ca ăn filme, cu mese romantice şi bijuterii dăruite, iar în final s-a lăsat cu o cerere în căsătorie, chiar înainte ca ea să îşi termine studiile şi să e întoarcă acasă.

Îndrăgostită până peste urechi, fata a zis pe loc "da", iar după ce au stabilit data nunţii, cei doi s-au pus pe pregătiri. Alex și-a cumpărat rochia de mireasă și a plătit invitațiile.

Chiar când era în culmea fericirii, ea a primit un telefon care a lăsat-o fără suflare: logodnicul a murit. Vestea a venit de la un bărbat care s-a recomandat tatăl băiatului.

”Mi-a spus că Tucker a fost foarte deprimat și și-a dorit să moară, așa că s-a aruncat în fața unei mașini. Bărbatul mi-a explicat că a încercat să-l ducă pe Tucker la o clinică de psihiatrie, pentru a primi ajutor, numai că a fost prea târziu. Nu mai puteam să respir. Am fost devastată”, a declarat tânăra.

Povestea nu se termină aici, după teribila veste,ea a fost sunată iar, de astă dată de mama logodnicului. Femeia era convinsă că cei doi s-au despărţit şi a anunţat-o senin că baiatului îi este cât se poate de bine.

Când adevărul a ieşit la iveală, logodnicul n-a mai zis nici pâs. El şi-a prezentat doar scuzele, dar prin SMS. Cât despre banii pe care fata i-a tocat pe pregătirile de nuntă, tânărul inconştient s-a achitat doar de jumătate din datorie, a mai spus fata.