Evenimentul Zilei > Monden > Noul Fast & Furious „F9”, încasări de milioane de dolari în box office. Este cel mai mare succes din pandemie. VIDEO
Noul Fast & Furious „F9”, încasări de milioane de dolari în box office. Este cel mai mare succes din pandemie. VIDEO

Noul Fast & Furious „F9”, încasări de milioane de dolari în box office. Este cel mai mare succes din pandemie. VIDEO

Noul Fast & Furious „F9”, cel mai recent film din franciza se îndreaptă spre cel mai nou record de box-office din epoca pandemiei.
„F9”, noul lungmetraj din franciza Fast & Furious, este un nou thriller în care joacă John Cena şi Cardi B  alături de Vin Diesel.

„Unul dintre cele mai frumoase lucruri din această saga este că am călătorit în locuri minunate, motiv pentru care finalul trebuie împărţit în două filme. Mai rămân multe locuri de văzut”, a declarat Diesel pentru EFE.

Până în prezent, filmul a generat 127 de milioane de dolari în box-office-ul internațional și se așteaptă să câștige peste 160 de milioane de dolari până duminică. Acesta ar fi cel mai mare debut de peste mări din pandemie.

În prezentarea trailer-ului vedem câteva figuri cunoscute ale seriei precum Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Ludacris, Michelle Rodríguez şi Sung Kang.


„F9” s-a deschis în opt piețe externe în această săptămână, inclusiv Coreea și Hong Kong Rusia și Orientul Mijlociu (Arabia Saudită, EAU, Egipt și OME) și China.

Numai în China, „F9” a strâns până sâmbătă 105 milioane de dolari (680 milioane RMB), marcând cel mai mare început pentru un film de la Hollywood din vremurile pandemiei. Tot până sâmbătă, „F9” a câștigat 7,7 milioane dolari în Coreea, 6,4 milioane dolari în Rusia, 5,5 milioane dolari în Orientul Mijlociu și 2,2 milioane dolari în Hong Kong.

„F9” urmează să devină a doua cea mai mare deschidere pentru Universal Pictures și franciza „Fast and Furious”, în spatele celei de-a opta intrări din serie. Succesul „F9” de până acum în China este cu siguranță semnificativ, întrucât multe filme produse la Hollywood nu au reușit să obțină un număr mare acolo de când a început pandemia.

Unde va mai putea fi văzut „F9”

Filmul condus de Justin Lin a reușit deja debutul internațional „Godzilla vs. Kong”, care a totalizat 121 de milioane de dolari din 38 de țări. „F9” va juca într-un total de 62 de piețe pe tot parcursul verii, inclusiv Australia (17 iunie), America Latină și SUA (25 iunie) și Regatul Unit, Spania, Franța și Germania în iulie.

În rolul principal al lui Vin Diesel, star al francizei, Dom Toretto, „F9” își face apariția în timp ce Dom duce o viață liniștită și normală cu Letty și fiul său. Dar, desigur, pericolul așteaptă și Dom este în curând obligat să-și confrunte păcatele din trecut pentru a salva oamenii pe care îi iubește cel mai mult. Alăturat echipajului său „Fast and Furious”, Dom trebuie să pună capăt unui complot maniacal stabilit de un asasin priceput și de fratele lui Dom, Jakob (John Cena). „F9” îi joacă și pe Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris și Helen Mirren, relatează Agerpres.

Cele opt filme din saga Fast & Furious, plus spin-off-ul Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, au avut încasări în întreaga lume de 5 891 de miliarde de dolari potrivit datelor portalului de specialitate Box Office Mojo.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: