Evenimentul Zilei > Economie > Noul număr al revistei Capital este de astăzi disponibil pe piață! Vezi care sunt veștile economice ale începutului de an!
Noul număr al revistei Capital este de astăzi disponibil pe piață! Vezi care sunt veștile economice ale începutului de an!

Noul număr al revistei Capital este de astăzi disponibil pe piață! Vezi care sunt veștile economice ale începutului de an!

Primul număr din 2021 al revistei Capital supune atenției cititorilor săi cele mai importante evenimente care au marcat 2020 și aduce primele analize despre perspectivele anului pe care tocmai l-am inceput.

Primul număr din 2021 al revistei Capital supune atenției cititorilor săi cele mai importante evenimente care au marcat 2020 și aduce primele analize despre perspectivele anului pe care tocmai l-am inceput.

Revista Capital ediția de ianuarie este disponibilă începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Echipa redacțională deschide noul număr cu un Top Story despre Nuclearelectica, companie cu  importanță economică și strategică pentru țara noastră. Pentru a afla mai multe detalii, Capital a a luat un interviu directorului general al Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță.

Din acesta, vă putem dezvălui încă de la început că veștile sunt bune, programul nuclear civil românesc are potențialul de a ne așeza pentru mult timp în fruntea țărilor din zona noastră. Mai mult, atunci când se vor fi dat în lucru încă două reactoare la Cernavodă, Nuclearelectrica ar putea acoperi circa 36% din consumul energetic al României, ceea ce ne-ar aduce mult mai aproape de miezul fierbinte al Europei Unite.

Mai multe despre strategiile şi planurile Nuclearelectrica aflați în paginile revistei Capital, ediția de ianuarie, disponibilă începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Tehnici financiare pentru a asigura copiilor tăi un start bun în viaţă

Tot din revista Capital descoperi tehnici financiare pentru a asigura copiilor tăi un start bun în viaţă. Află despre posibile investiții chiar și în vreme de criză din noul număr al revistei Capital.

În paginile ediţiei de ianuarie a revistei Capital puteţi citi și o analiză amplă despre cum va arăta piața forței de muncă post-pandemie. În perioada aceasta de transformări structurale la nivelul economiei mondiale, oamenii experimentează o continuă schimbare, de la locuri de muncă pierdute, la afaceri închise, visuri de o viață destrămate peste noapte, aniversări anulate, educație școlară mutată online, vacanțe amânate, transporturi suspendate. Activități până mai ieri familiare din sfera profesională, personală sau educațională – toate au fost afectate fără precedent anul care a trecut. Care sunt soluţiile de ieşire din această criză şi cum previzionează specialiştii din domeniu că va fi 2021 descoperiţi în revista Capital, numărul din luna ianuarie.

În plus, ai și suplimentul Retrospectivă 2020: Totul despre anul care a dat peste cap relațiile internaționale!

Articolele complete le găsești în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 22 ianuarie – 18 februarie și online pe www.agoramag.ro.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!