Evenimentul Zilei > Economie > Noul model Dacia Duster a fost scos la vânzare. Când vor fi livrate primele mașini
Noul model Dacia Duster a fost scos la vânzare. Când vor fi livrate primele mașini

Noul model Dacia Duster a fost scos la vânzare. Când vor fi livrate primele mașini

Noul model de Dacia Duster va putea fi comandat începând din 18 august, iar primele livrări vor începe să se facă din luna septembrie.

Noul model de Dacia Duster a fost scos la vânzare și se va comercializa cu prețuri începând de la 14.100 de euro, sumă care include și TVA. Reprezentanții companiei de la Pitești au anunțat că noul model al SUV-ului Dacia Duster poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi din toată ţara, începând cu data de 18 august. Primele mașini urmează să ajungă la cei care le-au achiziționat, începând cu luna septembrie, în funcție de ordinea comenzilor.

„Începând din 18 august, noul Duster poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia din întreaga ţară. Preţurile variază între 14.100 euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential TCe 90 şi 21.350 euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 4×4 TCe 150”, au transmis reprezentanții companiei Dacia.

Noul model de Dacia Duster este disponibil cu cinci motorizări diferite. Dintre acestea, trei vor fi pe benzină, TCe cu puteri de 90 CP, 130 CP şi 150 CP, una cu alimentare mixtă benzină și GPL – ECO-G de 100 CP şi una diesel, (Blue dCi 115 CP. Gama de autoturisme este structurată în trei versiuni de echipare, după cum urmează Essential, Comfort şi Prestige.

Prețurile de vânzare pentru noul Dacia Duster

Versiunea de intrare în gamă, Dacia Duster Essential, este disponibilă exclusiv cu motorul pe benzină TCe 90, în configuraţie 4×2, la preţul de 14.100 euro (TVA inclusă). Preţurile celorlalte versiuni variază între 15.750 euro, cu TVA inclus, pentru noul Duster Comfort 4×2 care este echipat cu motorul ECO-G 100 şi 21.350 euro cu TVA inclus, pentru noul Duster Prestige 4×4 echipat cu motorul TCe 150.

Clienţii care vor prefera o mașină cu transmisie automată pot opta și pentru versiunile Comfort TCe 150 EDC, care se va comercializa la preţul de 19.200 euro, TVA inclus, sau Prestige TCe 150 EDC,  care se va vinde la un preț de 20.900 euro, cu TVA inclus. Ambele variante sunt în configuraţie 4×2.

Noul model de Dacia Duster va beneficia de o garanţie de 3 ani sau stabilită la 100.000 km rulați. 

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: