Editura Evenimentul si Capital

Profețiile lui Nostradamus pentru 2019. Incendiul de la Notre Dame redeschide seria controverselor

Autor: | | 5 Comentarii | 29410 Vizualizari

În jurul anului 1555, medicul și astrologul Nostradamus, a avut o serie de viziuni. Mulți cred că aceste profeții ar dezvălui războaie, confruntări politice, boli și lideri care ar marca soarta lumii. În lucrarea sa pomeneşte şi despre catedrala Notre-Dame din Paris.

Previziunile pentru 2019:

1. Explozia celui de-al Treilea Război Mondial, în scrierile sale, Nostradamus ar fi prevăzut anul acesta izbucnirea unui conflict mondial major. "Estul va slăbi Occidentul". Teoriile conspirației cred că acest pasaj se poate referi la un război între Statele Unite și Rusia sau Coreea de Nord.

2. Un asteroid va ucide omenirea. Dacă cel de-al Treilea Război Mondial nu va pune capăt întregii omeniri, un asteroid o va face. O interpretare a profețiilor lui Nostradamus spune „un moment de mare violență va coincide cu apariția unei comete pe cer.“

3. Schimbările climatice vor avea un impact drastic. Planeta Pământ va continua să fie afectată de topirea ghețarilor, creșterea temperaturilor și apariția uraganelor.

4.Oamenii vor comunica cu animalele. Potrivit unor savanți, Nostradamus ar fi prezis că legăturile dintre oameni și animale ar fi mai aproape decât credem. Într-una dintre presupusele sale viziuni, profetul ar fi văzut că oamenii ar întreține conversații cu animale. "Porcii vor deveni frați ai oamenilor", a scris el.

Nostradamus a prezis incendiul de la Notre-Dame din Paris? Ce spun oamenii? Este posibil ca acesta să fie un semn profetic sau un apel de trezire?

Potrivit Express, adepţii lui Nostradamus indică un pasaj special în Centuria VIII, catrenele 59-60, unde se crede că în catren vorbeşte despre „templul sfânt” care va fi prădat, Franţa ajungând o ţară ruinată"

Prezicerea lui Nostradamus în cauză este: "Capul lui Berbec, Jupiter și Saturn, Dumnezeul veșnic, ce schimbări se pot aștepta? După un secol lung, răul se va întoarce. Franța și Italia, câte emoții vor trăi?"

În ceea ce privește partea cu Italia, aceasta ar putea însemna conflictul cu scandalurile pedofiliei, condamnările anumitor cardinali și alți clerici şi, ca o pedeapsă, ar fi legătura cu arderea unui clădire considerată un loc sfânt al Patrimoniului Mondial.

Cu toate acestea, mulţi cercetători spun că în profeţia lui Nostradamus menționată mai sus nu se referă la cel care a avut loc aseară la Paris.

Codruta Kovesi, lovitura de GRATIE! Va fi procuror european. Antunul facut de STRAINI. ULTIMA ORA

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI