Evenimentul Zilei > International > Nostradamus A PREZIS DISPARIŢIA avionului MH370 – Malaysia Airlines
Nostradamus A PREZIS DISPARIŢIA avionului MH370 – Malaysia Airlines

Nostradamus A PREZIS DISPARIŢIA avionului MH370 – Malaysia Airlines

Faimosul profet francez cunoscut și sub numele de Nostradamus, a prezis dispariția zborului MH370 de la Malaysia Airlines. Cheia pentru a descoperi, în sfârșit, zborul MH370, care a dispărut în 2014, ar putea fi ascuns într-un pasaj criptat scris de Nostradamus în anul 1556.

Nostradamus, despre care mulți cred că a prezis în mod corect venirea la putere a lui Adolf Hitler și "Marele Foc din Londra" în 1666, a scris multe versete misterioase pe patru linii numite quatrains.  Un astfel de quatrain ar putea fi zborul Malaysia Airlines MH370, care a dispărut pe 8 martie 2014. Transporta 227 de pasageri și 12 membri ai echipajului la Beijing, China, notează Express.

Dispariția zborului MH370 rămâne una dintre cele mai mari mistere nerezolvate ale aviației, deși resturile avionului au fost descoperite în 2017. Sumyth Dubey, un blogger indian, crede că Nostradamus a prezis tragedia cu mai bine de 460 de ani în urmă.  Potrivit lui Dubey, al cincilea quatrain al celui de-al treilea secol al lui Nostradamus, ne-ar da răspunsuri despre zborul MH370".

Dubey a scris în 2014: "Căutarea zborului MH370 este în curs de desfășurare. Nostradamus ar fi putut, de asemenea, să profețească despre locația sa exactă".  "Speranța ne conduce în locuri care par absurde. După cum se spune, speranța este un cuvânt periculos". "Dar speranța este singurul lucru pe care familiile victimelor zborului MH370 l-ar putea avea". 

Potrivit bloggerului, o serie de indicii din acest quatrain indică o legătură cu misterul zborului Malaysia Airlines.  "Cele două mari lumini" menționate în text ar putea fi piloții Zaharie Ahmad Shah și Fariq Abdul Ahmad, care au totalizat zeci de mii de ore de zbor. Apoi, textul menționează că acest accident "va avea loc între martie şi aprilie". La 8 martie, MH370 a contactat ultima dată turnul de control de trafic aerian.

Dubey a continuat să spună că "pierderea mare" menționată de Nostradamus s-a referit la cei 239 de persoane aflate la bordul avionului.  Bloggerul a adăugat că, în general, nu credea în profeții, dar de data acesta înclină să creadă că este vorba despre această tragedie în profeţia menţionată.
Reamintim că un raport al ministerului Transporturilor din Malaezia, publicat în iulie 2018, nu a determinat o cauză concludentă pentru această dispariție ciudată şi nici astăzi nu se cunosc mai multe date despre misteriosul accident aviatic.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: