Evenimentul Zilei > Actualitate > Nostradamus, previziuni pentru 2019: Război, extratereștri, schimbarea unei regine
Nostradamus, previziuni pentru 2019: Război, extratereștri, schimbarea unei regine

Nostradamus, previziuni pentru 2019: Război, extratereștri, schimbarea unei regine

Unul dinttre cei mai cunoscuți profeți ai lumii, Nostradamus, care a trăiut în secolul al XVI-lea, a făcut profeții care ating nu numai prezentul ci și ziua de mâine.

Cartea „Profetți”, scrisă de celebrul medic și alchimist francez cunoscut sub numele de Nostradamus cuprinde, sub formă de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale. De exemplu creșterea apelor. Nostradamus vorbește de nivelul mărilor care ar putea crește cu câțiva metri în 2019. Oamenii de știință spun că dacă ținem cont d efaptul că mai multe bucăți de gheață din Antarctica s-au rupt în ultima perioadă, predicția lui Nostradamus ar putea fi una adevărată, arată bzi.ro.

De asemenea, Nostradamus vorbește în catrenele sale și despre faptul că o mare putere estică va câștiga războiul cu o mare putere vestică. Specialiștii susțin că ar fi vorba despre China vs. SUA. Profertul aminștește șiu de microcipuri, implantate în corpuri, practică uzuală deja în Suedia, precum și în Statele Unite. De exemplu, angajații unei comopanii din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, au cipuri implantate în mână care țin loc de ecuson la locul de muncă. În catrenele sale referitoare la anul 2019, Nostradamus scrie că Anglia va avea un nou rege, dar și că oamenii vor locui pe Lună sau că extratereștrii s-ar putea întoarce în celebra Zonă 51, în Statele Unite ale Americii.