Evenimentul Zilei > Actualitate > NOROI şi glorie: Este incredibil cum SE BAT aceste FEMEI goale. Bărbaţii mor după ele | GALERIE FOTO şi VIDEO
NOROI şi glorie: Este incredibil cum SE BAT aceste FEMEI goale. Bărbaţii mor după ele | GALERIE FOTO şi VIDEO

NOROI şi glorie: Este incredibil cum SE BAT aceste FEMEI goale. Bărbaţii mor după ele | GALERIE FOTO şi VIDEO

Se tăvălesc în noroi fără jenă, ba chiar cu plăcere! Şi mai ales „spre plăcerea” spectatorilor, în marea lor majoritate bărbaţi.

Luptele „cu fete în noroi” nu mai sunt demult o noutate. Mai ales pe tărâm american. În general „fetele sexoase” (uneori în costum de baie, alteori goale – în funcţie de „pretenţiile locului unde se desfăşoară „acţiunea”) tăvălindu-se şi lovindu-se prin noroi atrag un mare public, constituind o consistentă sursă de bani pentru organizatorii unor asemenea întreceri.    

Pentru ei

Mulţi ar spune că sunt luptătoare profesioniste de wrestling, însă în ring uită că au de respectat câteva reguli ale concursului şi se lovesc fără milă una pe alta. Mai în joacă, mai în serios fetele se tăvălesc prin noroi şi se luptă pentru a-şi impune supremaţia, dovedind că, în afara „distracţiei” gloria este importantă pentru ele. Una peste alta, peste tot în lume unde se organizează asemenea întreceri, bărbaţii mor după fetele „înnoroiate sexy şi glorioase”. Să nu omitem însă faptul că ele sunt plătite să facă spectacol!   

Mulţi definesc luptele feminine în noroi drept un nou sport internaţional! Dar, această „activitate de divertisment” omniprezentă în unele cluburi din Occident, are şi critici, nu numai adepţi. Potrivit unora dintre analiştii „fenomenului”, acesta este detestabil şi înjositor pentru femei, iar „lupta între două femei este excitantă pentru bărbaţii nesiguri, care au impresia că femeile din ring se luptă pentru ei”.