Evenimentul Zilei > Monden > Nopți albe pentru Ioana Ginghină! Actrița se bucură din plin de libertate după divorț
Nopți albe pentru Ioana Ginghină! Actrița se bucură din plin de libertate după divorț

Nopți albe pentru Ioana Ginghină! Actrița se bucură din plin de libertate după divorț

Ioana Ginghină demonstrează că există viață și după divorț. Chiar dacă a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de Alexandru Papadopol, actrița se bucură la maximum de statutul de femeie liberă.

Ioana Ginghină a trecut  prin multe încercări, după ce pe 20 iunie actrița și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar.

Fiecare își vede mai departe de viața lui acum. Actorul s-a afișat deja cu noua iubită, Adriana Titieni, însă în viața Ioanei nu a apărut încă nimeni, potrivit site-ului cancan.ro.

Totuși Ioana Ginghină se bucură la maximum de statutul de femeie liberă. Ea a publicat o fotografie în care apare nemachiată, cu niște plasturi în jurul ochilor, mărturisindu-le fanilor că a avut parte de o noapte albă.

„După ce ai petrecut aseară, dar ai filmare dimineață, pui niște plasturi pe ochi și te rogi să fie bine ??? Să aveți o zi frumoasă! ?? #nomakeup #nofilter #justmeinthemorning”, a scris actrița, pe contul ei de Instagram.

Chiar dacă a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului.

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris, pe blogul său personal, Ioana Ginghină.