Evenimentul Zilei > Monden > Noi probleme pentru Leo de la Strehaia. A fost jefuit când se afla în spital
Noi probleme pentru Leo de la Strehaia. A fost jefuit când se afla în spital

Noi probleme pentru Leo de la Strehaia. A fost jefuit când se afla în spital

Problemele se țin scai de Leo de la Strehaia. El a fost jefuit de familia lui când se afla în spital. Mai mult, hoții au vrut să fugă și să scape de acesta.

După problemele de sănătate și cele pe care le are cu legea, Leo de la Stehaia a aflat că a fost jefuit de familia lui când se afla în spital. Hoții au vrut să fugă o sumă uriașă de bani, dar au fost prinși.

Mai mult, în anul 2021, Leo de la Strehaia a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscală, după ce ar fi făcut contrabandă cu benzină în valoare de 3 milioane de euro. Din sentință, mai avea de executat trei luni, dar a fost dus la spital din cauza problemelor de sănătate. Acum, el a aflat că o rudă i-a furat banii.

Fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia, Alin Mihai, a povestit că nora tatălui lui, soția fiului cel mare, Ursu, a fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia. „Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o.

Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați cu executare. Prima noapte după gratii. VIDEO

Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a declarat Alin Mihai, fiul mai mic al lui Leo de la Strehaia pentru fanatik.ro.

Nora lui Leo de la Strehaia a fost șantajată

Nora lui Leo de la Strehaia ar fi fost șantajată cu poze nud și a vrut să fugă din țară cu banii acestuia. Aceasta a vrut să fure 20 de galbeni, care valorează o sumă uriașă.

„Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo. Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară”, a mai completat Alin Mihai pentru sursa citată.