Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi ipoteze șocante: Este posibil ca VISELE să fie PORŢI care duc către lumi paralele ce coexistă cu ale noastre
Noi ipoteze șocante: Este posibil ca VISELE să fie PORŢI care duc către lumi paralele ce coexistă cu ale noastre

Noi ipoteze șocante: Este posibil ca VISELE să fie PORŢI care duc către lumi paralele ce coexistă cu ale noastre

Deși nu a fost încă dovedită, teoria multiuniversului rămâne o formulă posibilă din punct de vedere matematic că există și alte universuri. În aceste dimensiuni paralele, trăim ca proiecții ale propriei noastre existențe și putem accesa aceste locuri în timp ce visăm.
De-a lungul timpului, oamenii au încercat să descifreze ce se află în spatele viselor, fiind incluse psihologia, filozofia, religia, neuroştiinţa.
Şi chiar dacă vă regăsiți într-una dintre aceste realități şi luați decizii care apar în vise, rămân întrebările despre semnificația lor: De ce visează oamenii evenimente din viitor? Aceste căi duc spre un alt Univers sau către o altă realitate?

Visele îţi spun ceea ce trebuie să faci?

Pentru că  Freud a fost convins că trebuie să scrie Interpretarea viselor după ce a avut un vis revelator cu o noapte înaintea funeraliilor tatălui său, în octombrie 1896, în care a vizualizat următorul mesaj, scris pe o coală: „Vi se solicită să închideţi ochii”. Şi Abraham Lincoln avea vise tulburătoare, şi chiar cu o noapte înainte de asasinarea sa a visat că au loc funeralii la Casa Albă.

În vremurile străvechi, chinezii interpretau visele ca pe o ușă spre o altă lume, iar triburile nativilor americani și mesoamericani nu aveau nicio îndoială că visele provin dintr-o lume pe care au vizitat-o ​​în timp ce corpurile lor se abandonau în somn.

În Egiptul antic, oamenii care erau capabili să reproducă visele erau respectați și recunoscuți, deoarece se credea că dețin puteri din altă lume.

Astăzi, visele sunt considerate proiecții ale evenimentelor recente sau trecute sau datorită unei stări emoționale profunde care a afectat subconștientul nostru. Uneori trăim vise vii, iar în alte ocazii pot fi auzite sunete, de obicei sunete familiare.

Datorită tehnologiilor noi și avansate, oamenii de știință sunt acum capabili să colecționeze imagini prin compilarea scanărilor creierului nostru în timpul somnului pentru a dezlega știința din spatele experienței viselor ciudate.

La fel ca metafizica, teoria universurilor paralele nu poate fi testată, cel puțin deocamdată

Împreună cu conceptele teoretice care se învârt în jurul formei sferice a Pământului, câmpurilor electromagnetice invizibile, lumea cuantică, găurile negre și spațiul curbat, teoria multiversului se afală, de asemenea, pe această listă.

„Problema fundamentală a cosmologiei este că legile fizicii așa cum le cunoaștem se contopesc în momentul Big Bang-ului. Unii oameni spun: „Ce este în neregulă cu asta? Ce este în neregulă cu încălcarea legilor fizicii? . Ei bine, pentru un fizician, este un dezastru”, a spus dr. Michio Kaku, fizician teoretician american, futurist și popularizator al științei.

Toată viața noastră am respectat teorica conform căreia Universul se supune legilor cunoscute, legi care pot fi scrise în limba matematicii și iată că avem piesa centrală a Universului în sine, o piesă lipsă dincolo de legea fizică.

Ce înseamnă visele cu locuri pe care nu le-am vizitat niciodată?

Oamenii visează adesea un loc pe care nu l-au mai vizitat sau văzut niciodată, ceea ce ar putea însemna că aceste viziuni se datorează a ceea ce am experimentat într-un univers paralel.

Alte vise ale evenimentelor viitoare se pot împlini, chiar dacă nu ne amintim întotdeauna de ele înainte. Astfel de viziuni se pot datora unei lumi în care experimentăm diferite versiuni ale realității.

Cine știe, poate aceste vise care au un impact mai mare asupra noastră sunt cu adevărat căi către lumi paralele.

Aceasta este desigur speculație, dar dacă nu ne împingem imaginația și intuiția, nu vom putea afla niciodată mai multe despre consecințele metafizice ale universului și despre această realitate în care trăim, spun cercetătorii, potrivit The Guardian.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: