Evenimentul Zilei > Justitie > Interlopul Sharpele Nebunu, show pe internet. Acum riscă ani grei de închisoare. Legătura cu un milionar austriac
Interlopul Sharpele Nebunu, show pe internet. Acum riscă ani grei de închisoare. Legătura cu un milionar austriac

Interlopul Sharpele Nebunu, show pe internet. Acum riscă ani grei de închisoare. Legătura cu un milionar austriac

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus trimiterea în judecată, în anul 2020, a cinci inculpați din dosarul Peștii, după aproape doi ani de la începerea urmăririi penale față de proxeneții Cosmin Pop, cunoscut sub numele de „Sharpele Nebunu”, Codin Pop și Jula Lucian. Instanța a intrat în posesia unor noi informații.

Dosarul de proxenetism Peștii, de la Dej, scoate la iveală noi informații. Una dintre prostituatele exploatate de membrii grupării infracționale a primit sume foarte mari de bani de la clienți din străinătate, care erau folosite, în mare parte, de „Sharpele Nebunu” pentru practicarea cămătăriei și pentru a cumpăra mașini foarte scumpe.

O fată exploatată de Sharpele Nebunu a primit 269.500 euro de la un milionar austriac

Procurorul care instrumentează dosarul în cauză a supus unei analize un raport realizat de alți colegi, care au monitorizat informatic conturile bancare ale persoanelor implicate în infracțiune. Banii plătiți fetei exploatate de Sharpele Nebunu au provenit de la un milionar austriac.

„În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituției de către P. Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk și 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituției de către victimă”, se arată în rechizitoriul citat de clujust.ro.

Ce făcea Sharpele Nebunu cu banii. S-a lăudat pe internet

Rechizitoriul mai arată că banii plătiți fetei din dosar au fost folosiți, în mare parte, de către Cosmin Pop aka Sharpele Nebunu pentru cămătărie și pentru a cumpăra bolizi de lux. În dosarul de proxenetism se face referire la un autoturism marca Rolls Royce, în valoare de 400.000 de euro, și la un BMW. Sumele erau utilizate și pentru plata mai multor reparații la nivelul mașinilor.

Sharpele Nebunu s-a lăudat și pe rețelele de socializare cu autoturismele a căror valoare estimată este, potrivit apropiaților, de 2 milioane de euro. Dacă fetele exploatate nu plătesc banii, însă, Sharpele Nebunu recurge la amenințări. El a avertizat fetele că le taie degetele.

Cosmin Sorin Pop („Sharpele Nebunu”), Codin Iuliu Pop („Coco”), Tudor Vasile Vlașin, Augustin Călin Man, Lucian Dorin Jula și Vlad Alexandru Rotar au fost arestați preventiv în luna mai a anului 2020. Cei cinci au fost eliberați din arest ulterior.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: