Bărbatul de 21 de ani care a provocat tragedia din Orlando, împuşcând mortal o tânără cântăreaţă de doar 22 de ani nu o cunoştea pe victimă, însă venise la spectacolul ei înarmat până în dinţi. Asupra sa s-au găsit 2 arme, un pumnal şi mai multe reviste. 

În urma unei conferinţe de presă, reprezentanţi ai poliţiei din Orlando au declarat jurnaliştilor că bărbatul, un caucazian de 21 de ani, venise dintr-un alt oraş din Florida special pentru a o ataca pe Christina Grimmie. Ofiţerul John Mina a explicat că bărbatul nu o cunoştea personal pe victimă, deşi a venit special la Plaza Live Theater, unde a avut loc tragicul eveniment. 

Atacatorul a decedat pe scena Plaza Live Theater şi nicio altă persoană nu a mai fost rănită. Poliţiştii au atras atenţia asupra faptului că evenimentul era protejat de gardieni fără arme, care se uitau superficial în genţile participanţilor, iar spaţiul nu era dotat cu un detector de metale.

Urmează ca poliţia să facă public numele atacaorului în această seară.

VEZI ŞI: Imagini video copleșitoare cu tânăra solistă împușcată mortal în cap sub ochii fratelui său. Christina Grimmie avea rădăcini românești și un talent extraordinar

Te-ar putea interesa și: