Evenimentul Zilei > Social > Noi detalii incredibile despre monstrul din Caracal! Cine se mai aştepta şi la asta?
Noi detalii incredibile despre monstrul din Caracal! Cine se mai aştepta şi la asta?

Noi detalii incredibile despre monstrul din Caracal! Cine se mai aştepta şi la asta?

Puțină lume știe însă că unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe Dincă, este un cântăreț celebru de muzică populară.

Sora vitregă a criminalului din Caracal este printre puținii membri ai familiei acestuia care a acceptat să vorbească despre el.

Familia lui Gheorghe Dincă a declarat că este șocată după acuzațiile aduse bărbatului, și chiar există apropiați de-ai săi care spun că nu-l văd în stare să comită asemenea atrocități! Cum este cazul Janei Bărbulescu, sora vitregă a criminalului, cea care este convinsă că nu ar fi autorul crimelor pe care le-a și recunoscut de altfel.

„Am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii.

– Dar a mărturisit.

– Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa.

Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred“, a declarat Jeni Bărbulescu, conform Cancan.

Unul dintre băieții femeii este cântăreț de muzică populară, foarte apreciat și invitat de seamă la mai toate emisiunile de folclor. Printre altele, artistul este și solist vocal al Ansamblului ”Doina Oltului”. Cu siguranță, relația lui cu unchiul său, Gheorghe Dincă, nu era una apropiată, de vreme ce nici mama lui nu-l vizita.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: